Socializen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om samen van socializen een succes te maken

Socializen wil groeien en succesvol worden Om dit te bewerkstelligen hebben wij de hulp van vrijwilligers nodig. Lees in dit artikel wat wij zoeken en wat we je kunnen bieden.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen socializen verder te ontwikkelen naar een succesvol en grote social media website.

Waar zoeken wij vrijwilligers voor?
Mensen met kennis van PHP, HTML, CSS, Javascript om nieuwe functies voor socializen te bedenken en te ontwikkelen,
Redactieleden om diverse pagina's op socializen te beheren alsmede onze social media accounts op Facebook en Twitter,
Moderators/helpdesk medewerkers,
Ook zoeken we mensen met expertise op het gebied van marketing om socializen verder onder de aandacht te brengen.

Wat kunnen wij vrijwilligers bieden?
Wij bieden je in ieder geval onze eeuwige dankbaarheid en een gratis pro lidmaatschap zolang jij bij socializen vrijwilliger bent. Op het moment dat socializen in de positie is om mensen betaald betaald werk aan te bieden, zijn het de vrijwilligers die hiervoor als eerste in aanmerking komen.

Heb je interesse om vrijwilliger op socializen te worden? Neem dan contact op. Dat kan door ons een berichtje te sturen via onze pagina of via het contactformulier. Je kunt natuurlijk ook mij een berichtje sturen.


Reacties
Zohra 2 jr

Ik heb het op Yoors geplaatst Rudy: https://yoo.rs/zohra.boelhouwers/blog/vrijwilligers-sociaal-netwerk-socializen-zoekt-enthousiaste-vrijwilligers-om-aan-de-website-te-werken-1573830712.html?Ysid=23317