DE STAAT EIST ZEGGENSCHAP 'LEVENSCODE' OP

WETSVOORSTEL ZEGGENSCHAP 'LICHAAMSMATERIAAL' NAAR TWEEDE KAMER

 
Gaandeweg wordt meer en meer duidelijk wat de sinistere agenda van de staat werkelijk is, althans, voor hen die de ogen niet sluiten en het wèl willen weten.
 
 
De orgaandonatiewet die van uw organen, dus uw lichaam, staatseigendom maakt is reeds gerealiseerd en nu is het tijd voor de volgende stap. Er ligt namelijk een wetsvoorstel van Herr Hugo Mengele klaar die zegt dat de staat uw 'lichaamsmateriaal' mag gebruiken voor wetenschappelijk onderzoek.
 
Dat is net zoiets als bellen met een instantie en te horen krijgen “Dit gesprek kan worden opgenomen voor onder andere trainingsdoeleinden”. Uw gesprek wordt dus altijd opgenomen en eigendom van de instantie in kwestie en wordt tegen u gebruikt wanneer dat nodig wordt geacht.
 
De staat wil uw "lichaamsmateriaal" -- Orwelliaans voor DNA/RNA, eveneens oogsten want dat zit tjokvol 'informatie' die de architecten op de achtergrond nodig hebben om te komen tot waar het hen werkelijk om te doen is: uw ziel en zaligheid, zoals Rudolf Steiner reeds voorzag, ons over informeerde en voor waarschuwde.
 
 
Uw genetische code in kaart brengen door die code in bezit te nemen is het walhalla voor de krachten achter de schermen, krachten eveneens door Steiner benoemd en voor gewaarschuwd.
 
Het vaccinatiepaspoort is voor de overheid het digitale opsporingsmiddel voor geschikte kandidaten wanneer het voor u tijd is aan de beurt te zijn om definitief te verworden tot een semi-synthetische bio-robot zonder eigen, zelfstandige gedachten en wilsbeschikking ten gevolge van uw 'aangepaste' DNA waar u 'vrijwillig' aan meegewerkt heeft. Handig voor toekomstige generaties ook; onze (klein)kinderen ...
 
 
Gerelateerd:
 
 
EU raadsbesluiten voorzien in de internationale uitwisseling van DNA-profielen geregistreerd in de nationale DNA-databanken tussen alle EU lidstaten.
 
 
Ziekenhuis is dna-database voor politie
 
 
Toegang tot ten minste 1 miljoen sequentiële genomen in de EU

Janis Say

70 Blogs posts

Reacties