Verdien geld door nieuwe leden te werven met het Vriendenplek Affilliate programma

Als tevreden lid van Vriendenplek is het natuurlijk leuk als je wat centjes kunt bijverdienen door nieuwe leden te werven voor de website. Lees in dit blogbericht hoe jij geld kunt verdienen door handig gebruik te maken van jouw persoonlijke affilliate-link!

Vriendenplek is het jongste en nieuwste Nederlandse Sociaal netwerk en is het beste alternatief voor Facebook en Hyves!

Als het goed is ben je al lid op Vriendenplek, het nieuwste en snelstgroeiende Sociaal Netwerk van Nederland en belgie.

Ben je nog geen lid? Lees dan in DIT BERICHT waarom je lid zou moeten worden en wat de voordelen zijn ten opzichte van bestaande sociale netwerken als Facebook, Twitter en bijvoorbeeld Instagram.

Vriendenplek heeft een handig 'affiliate-systeem',  waarmee jij geld kunt verdienen aan iedereen die via jouw persoonlijke affilliate-link lid wordt van de website!

Je vindt jouw persoonlijke affilliate-link op DEZE PAGINA (Deze pagina kun je alleen bekijken als je hier lid bent)

Jouw persoonlijke affilliate-pagina stelt jou ook in staat te zien wie er allemaal via jou lid is geworden, omdat het systeem registreert wie er zich aanmeldt als nieuw lid via jouw persoonlijke affilliate-link.

In dit blog zet ik enkele handige tips uiteen hoe je een zo handig mogelijk gebruik maakt van jouw persoonlijke affilliate-link voor de ledenwerving voor Vriendenplek.

Hoe werkt ons affilliate programma?

Vriendenplek heeft een handig affilliate programma. Het is heel simpel. Als je lid wordt bij ons, krijg je een persoonlijke affilliate-link die is gekoppeld aan jouw profiel op Vriendenplek. Deze affilliate link kun je vinden in jouw persoonlijke dashboard onder het gedeelte 'Instellingen / Verdiensten'

Je kunt deze link bijvoorbeeld gebruiken door een van onze banners vanaf jouw website of blog te laten linken naar jouw affilliate-link!

Heb je een website of weblog en wil je doormiddel van clicks € 0,15 ontvangen voor iedereen die op de banner klikt, plaats dan onderstaande banner op jouw website en laat die middels jouw affilliate-link linken naar Vriendenplek. Je verdiensten gaan dan ongemerkt, want iedereen die jouw website bezoekt en via jouw affilliate-link lid wordt, levert jou € 0,15 op. Zo verdien je dus geld als je naar ons linkt!

 

 

Gebruik je affilliate link als je blogt over Vriendenplek

Als je een weblog hebt kun je aktief meewerken aan ledenwerving voor Vriendenplek en hiermee ongemerkt geld verdienen. Dat is toch mooi meegenomen?

Als je slim gebruik maakt van jouw affilliate-link en deze verwerkt in teksten die in jouw blogberichten zitten, en mensen klikken hierop en worden via deze click lid van Vriendenplek, dan verdien jij bij elke click € 0,15

Deel jouw affilliate-link op je Social media

Natuurlijk wil jij dat al jouw Facebook en Twitter-vrienden ook hier lid worden, want Vriendenplek is het gezelligste en eerlijkste sociaal netwerk van Nederland en Belgie. Natuurlijk zijn leden van andere landen ook van harte welkom om hier lid te worden, want Vriendenplek is in diverse talen beschikbaar.

Deel jouw affilliate-link op jouw Facebook- of Twitterpagina. Iedereen die op deze link klikt en via jou lid wordt, bezorgt jou € 0,15

Dit kan sneller oplopen dan jij denkt, en hoe regelmatiger jij jouw link deelt, hoe meer geld jij verdient! Dit is toch leuk meegenomen?

Help jij ook mee aan de ledenwerving voor Vriendenplek en verdien zo stilletjes wat centjes bij? Dit is toch mooi meegenomen?

 

 


Zohra

82 Blogs posts

Reacties