Een anonieme plaatser op Dapperbelgen.be

kort verhaal over wat media en indoctrinatie, maar vooral Cognitieve Disonantie met mensen doet....

"Gisteren mijn schoonzus en broer tegen gekomen met de fiets, terwijl ik met mijn MTB een zeer zware stijle helling bijna op de top was. Even staan babbelen, en toen ik zei dat ik bewust niet gevaxx ben, sprong ze letterlijk achteruit met haar fiets, en gilde naar haar man dat die afstand van mij moest nemen. Dat ik gevaarlijk was! Zij is journaliste.. daarom verschiet ik niet echt, want de meeste journalisten zijn tunnel kijkers. Maar zij denken wel van alles op de hoogte te zijn. In feite spiegelt dit zich echt op de huidige situatie: 95% van de mensen zijn tunnel kijkers, en durven niet out of THE box kijken, want dat zou wel eens heel confronterend kunnen zijn: cognitieve dissonantie. De meeste Journalisten zijn helaas hun beroep niet waardig! Dat vertaalt zich in de kranten, media.. enkel herkauwen wat men hen voert.
Maar, ik voelde mij na dit voorval wel echt heel zwaar beledigd. Ik zal haar nooit meer ' leuk' vinden.

Ik had in feite zin om te zeggen: ja, ik ben een wandelende COVID bom. Blijf maar heel ver uit mijn buurt.
Toen ik zei dat ik bewust koos om mij niet te laten vaxx met experimentele gentherapie, omdat de veiligheid niet gegarandeerd wordt, en er al heel veel vaxx slachtoffers zijn momenteel, antwoordde zij: dat is allemaal fake- nieuws. Ik, als journaliste, weet hoe gemakkelijk het is om fake-nieuws te publiceren.
Wel, dit heeft mij zeker niet van mijn standpunt af gebracht, maar ik besef wel dat het er niet gemakkelijker gaat op worden. Mensen worden gemanipuleerd om een oorlog te voeren tegen de anti vaxxers, want zij zijn de schuld van deze pandemie, die er eigenlijk al heel lang geen meer is. Het laat me echt denken aan de Joden in WW II. Het was zogezegd ook hun schuld dat alles mis ging. En het ergste is, dat de massa deze onzin slikt!!!
We zullen ons mentaal sterk moeten opstellen, en hopen dat deze waanzin voorbij gaat gaan.

Stiekem hoop ik dat er heel veel zieken zullen zijn in oktober, zodat ze gaan inzien dat die vaxx geen enkele zin heeft. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze ons nog erger gaan beschouwen als de oorzaak dat al die gevaxx mensen doodgaan..
laat deze nachtmerrie snel stoppen!!!!"

 

Wat de cognitieve disonantie betreft, dit is een hele goede om te bekijken en te beluisteren:

https://www.bitchute.com/video/LY3eMiif6QB6/

De Allegorie van de Grot.....

 

 


Mike Heimdallr

4 Blogs posts

Reacties
❤️ Zohra ❤️ 1 w

Goed geschreven 👍