Gevaccineerd of niet gevaccineerd

Mijn gedachte is: om niet te discrimineren in wel of niet gevaccineerd.

Ik liet mijn gedachten eens gaan over de groep gevaccineerde en de tegenhangers daarvan.

Iemand die gevaccineerd is, heeft angst, waar dit dan ook vandaan is gekomen, angst is angst. Ik zie angst als het kind in je, en een kind straffen we ook niet als het angst heeft.

Degene die niet gevaccineerd zijn, wil niet zeggen dat die geen angst hebben , want kijk maar wat er op ons afkomt als je hier niet aan meedoet. Is dat beangstigend of niet?

Ik denk niet dat we elkaar moeten straffen of discrimineren om een bepaalde keuze die gemaakt is.

We streven er allemaal naar om te overleven en dat doet ieder op zijn eigen manier of die keuze nu goed is of niet, in de ander zijn ogen.

Natuurlijk is het moeilijk als de ander een keuze maakt waarvan je weet dat dit funest kan zijn voor die persoon(en).

We kunnen alleen proberen informatie te verstrekken waarvan we hopen, dat de ander getriggerd wordt om opzoek te gaan naar medische feiten en dan ontwaakt.

Maar laten we elkaar respecteren want anders zijn wij hetzelfde bezig in wat wij - niet gevaccineerde personen- zelf niet willen, apartheid en schending van ons mensenrecht en visa versa.

We zijn allemaal de dupe van een ziekelijk systeem en dat beslaat niet alleen een vaccinatie of een IC bedje enz. Ze willen juist binnen dit systeem dat we tegen elkaar opgezet worden, dat hebben ze allang van te voren bedacht. Dat moeten we proberen te voorkomen. Doen we dat niet, dan maken we het hen makkelijk. Want wat is er makkelijker dan mensen trachten tegen elkaar op te zetten en daarvoor zelf niets te hoeven doen. Chaos scheppen onder de bevolking daar teert het systeem op.

We zijn zo wijs, - niet gevaccineerde - omdat we hebben laten zien dat we ons niet laten manipuleren door misleiding. En ja, hoe hard dat ook bij ons overkomt dat er een groep is die dit niet kan zien of zo niet kan ervaren, laten we die wijsheid dan ook doen gelden op dit vlak.

En niet alleen onze wijsheid maar laten we trachten te luisteren naar de taal van ons hart, liefde.

 

Liefde is het antwoord op alles, en dat klinkt heel simplistisch maar het woord liefde, beslaat veel meer.

 

SAMEN?

 

Vlinder


Vlinder

6 Blogs posts

Reacties