Zij Die De Wereld Regeren : De Klassieke Piramide-Structuur

De inmiddels veel-besproken 'Great Reset' - 'Build Back Better': de SDG-Agenda (Agenda 2030 en Vision 2050) - is niets nieuws - het is 'slechts' een update; een digitale, de 'Brave New World'.

 

Gelijk het oude Rome wordt de wereld geregeerd door een driemanschap, een triumviraat.

Waren dat toen personen: Gaius Julius Caesar, Gnaeus Pompeius Magnus en Marcus Licinius Crassus; het eerste Triumviraat (59v.C.) - er zouden velen volgen - nu, heden ten dage, zijn dat conglomeraten; beleggingsmaatschappijen en investeringsmaatschappijen; grootaandeelhouders wo. banken en verzekeringsmaatschappijen, kortweg, institutionele beleggers.

Ze bezitten, dan wel controleren, alle industrieën en instituties, van grondstof tot eindproduct; van planning tot realisatie.

.

Wanneer we de weg 'naar boven' volgen komen we, zonder uitzondering, dezelfde 12 tot 25 super-conglomeraten tegen; supra-nationalen - variërend in de rangorde, de top 3 echter, is steevast dezelfde:

The Vanguard Group Inc., BlackRock Inc., State Street Corporation/Capital World Investors.

Alle maatschappijen/bedrijven/instellingen die we in de piramidelagen vinden zijn laag voor laag bezit van de laag boven hen. Dat zien we ook bij de top 3, ze bezitten elkaar; ze zijn aandeelhouders van elkaar, met Vanguard aan de top, de 'top dog'.(*)Een ander 'driemanschap' waar we doorlopend op stuiten is The Rockefeller Foundation, The George Soros Foundations, The Bill Melinda Gates Foundation.

De verbinding met het World Economic Forum (WEF) is dan snel gemaakt. Via het WEF en aangesloten 'denktanks' als de Bilderberg-groep en de Club van Rome, de supranationale, internationale en nationale politiek, in samenwerking met de media, wederom een driemanschap: Reuters, de Associated Press (AP), het European Journalism Centre (EJC)/Project Syndicate (PS) - allemaal -direct en indirect- aangestuurd door het overkoepelende driemanschap - wordt de (verborgen) agenda aan de wereldbevolking opgelegd.

Drie andere nauw-samenwerkende organisaties waar we op stuiten zijn The Royal Institute of International Affairs, The Council on Foreign Relations en The Trilateral Commission, de laatste als onderdeel van dat triumviraat zelf een triumviraat zoals de naam aangeeft.

Deze groepen zijn voortgekomen uit The Round Table Group aangestuurd door The Committe of 300 ('The Olympians') en The Council of 13 (niet te verwarren met 'De Dertien Bloedlijnen', hoewel er wel verbindingen te leggen zijn, niet verwonderlijk wanneer we de organisatie-structuur onder de loep nemen: cirkels in cirkels, lagen op lagen).

Bij The Round Table Group (Zie: Cecil Rhodes) zien we plannen voor een 'One World Government' en de term 'New World Order'. 

Ref.

"Tragedy and Hope: A History of the World in Our Time", Carroll Quigley
"Conspirators Hierarchy: The Story of the Committee of 300", John Coleman

.

Je kan dus stellen dat het WEF de moderne, 'updated' versie van de 'generaals' van de Round Table Group (The Council of 13) is.

Kortom: onderzoek leert dat alles, producten en diensten; food en non-food, in handen is van, uiteindelijk aangestuurd wordt door, de 'corporate state'; het overkoepelende triumviraat als genoemd.

 

De inmiddels veel-besproken 'Great Reset' - 'Build Back Better': de SDG-Agenda (Agenda 2030 en Vision 2050) - is dus niets nieuws - het is 'slechts' een update; een digitale, de 'Brave New World'. https://vriendenplek.nl/read-blog/640_the-great-reset 

 

https://vriendenplek.nl/read-blog/866_how-the-pyramid-scheme-works.html 

 

(*) Voorheen vonden we de informatie daaromtrent in documentaties en boeken, sinds de komst van het internet op het deep web (origineel bedoeld voor bedrijven en organisaties hun 'boekhouding' veilig 'achter slot en grendel' te zetten).

Tegenwoordig vinden we het pontificaal op het surface web; het WWW, niet in de laatste plaats op officiele websites van de diverse bedrijven/groeperingen behalve waar het Vanguard betreft, daar wordt 't 'schimmig', want blijkt een privebedrijf en blijft verborgen wie de aandeelhouders zijn, verborgen in die zin dat het niet zo 1-2-3 zichtbaar is.

Echter, wanneer we verder graven, dan stuiten we op families, eeuwenoude families, en voert terug tot de kruistochten (en uiteindelijk tot Egyte en Assyrië, Babylonië, Soemer (Soemerië) enz.; Mesopotamië) de zogenoemde 'koninklijke bloedlijnen' bekend als The Black Nobility, wat neerkomt op 0.001% van de wereldpopulatie -dus niet de veelgenoemde 1%- met daaronder ''The Committee of 300" met daar weer onder een aantal 'sub-families'; de namen die volop in boeken worden genoemd en op het net circuleren en dus veelvuldig genoemd worden, 'de dertien bloedlijnen', echter geenszins 'de top' zijn. Ze hebben hun functie, en spelen hun rol, binnen de hiërarchie en zijn zeker geen kattepis, zijn echter vooral bedoeld als afleidings-manoeuvre; als buffer, het uithangbord, om te verbloemen; zand in de ogen te strooien, bijvoorbeeld om onderzoekers te laten denken dat ze de 'de top' ontdekt hebben...


 

https://vriendenplek.nl/read-blog/623_de-khazaarse-maffia-km.html 

 Gevolg, wanneer iemand denkt het antwoord gevonden te hebben, zoekt hij/zij niet verder. Handig trucje dus en blijven de top dogs mooi buiten beeld.

Wanneer iedereen en z'n moeder -plus de papegaai van de buren- 'weet' dat het de Rothschild's zijn, of nee, de Orsini familie, die zijn pas ècht machtig, ga er dan maar vanuit dat het niet zo is. 'Regeren Vanuit Het Duister'is het credo.


 

Gerelateerd:

- https://vriendenplek.nl/read-blog/489_de-wereldregering
- https://vriendenplek.nl/read-blog/811_hoe-de-wereld-te-regeren
- https://vriendenplek.nl/read-blog/880_hegeliaanse-dialectiek
- https://vriendenplek.nl/read-blog/649_het-doel

 

Regeren Vanuit Het Duister - https://vriendenplek.nl/read-blog/527_het-verborgen-convenant.html 

 Gerelateerd:

'The Games of Thrones'

https://vriendenplek.nl/read-blog/913_the-games-of-thrones.html 

'"Het Plan" - De Opmars van de Bio-Machines - Mens 2.0'

https://vriendenplek.nl/read-blog/649_het-doel-de-opmars-van-de-bio-machines.html Biblio:
https://vriendenplek.nl/read-blog/1177 


- https://vriendenplek.nl/FeitofFictie 


Janis Say

124 Blogs posts

Reacties