Start je eigen Crowdfunding-actie op Vriendenplek

Wist je dat Vriendenplek ook een ingebouwd Crowdfunding-systeem heeft? In dit artikel leg ik je daar alles over uit!

Vriendenplek heeft een ingebouwd Crowdfunding systeem. Via dit systeem kun je donatieverzoeken doen voor een bepaalde actie, voor jezelf of voor wat dan ook.

Hoewel er nog niet veel gebruik van wordt gemaakt, zit de mogelijkheid wel ingebouwd in het socialnetworking-systeem van Vriendenplek. 

Als je dus je eigen crowdfunding-actie wil starten , hoef je dus geen gebruik meer te maken van externe crowdfunding systemen als bijv. Gofundme.

Het werkt heel simpel!

  • Ga naar deze pagina
  • Vul een titel in voor je crowdfunding-actie
  • Geef een omschrijving van je crowdfunding-actie
  • Upload een afbeelding
  • Sla op!
  • Om meteen je eigen crowdfunding-actie te starten klik je hier

Gefeliciteerd. Je hebt nu je eigen crowd-funding actie gemaakt.

 

 

Waarvoor kun je crowdfunding-acties gebruiken?

Je kunt een crowdfunding-actie starten voor een goed doel dat je steunt. Je kunt ook een actie starten voor jezelf. Misschien zit je krap en kun je wel wat geld gebruiken voor een bepaald project en heb je hiervoor niet de financiële middelen. Een crowdfunding-actie kan dan het middel zijn om de benodigde financiën bij elkaar te krijgen.

Je crowdfunding-actie komt dan op de indexpagina Donatieverzoeken te staan. 

Je moet hierna wel zelf je eigen crowdfunding-actie actief promoten binnen vriendenplek, door de url naar je actie te delen op je persoonlijke tijdlijn of in bepaalde groepen. Als je afwacht tot je actie op magische wijze ontdekt vanaf de index dan maak je niet veel kans op donateurs. Het is dus belangrijk deze crowdfunding-actie regelmatig te delen op je eigen tijdlijn.

Tip:

Zet je crowdfunding-actie op je persoonlijke profielpagina, groep of 'pagina' op Vriendenplek en zet het bericht vast. Iedereeen die je pagina dan bezoekt ziet dan als eerste je crowdfunding-bericht staan waardoor je meteen de aandacht vestigt op je crowdfunding-actie!

Veel succes met je crowdfunding-actie!

Interessante artikelen:

 

 

 


Zohra

81 Blogs posts

Reacties