VP Netwerk

Vriendenpleknetwerk.nlOp deze pagina vind je een overzicht van de diverse websites in het vriendenplek netwerk. Voor al deze sites geldt dat je met je vriendenplek account kunt inloggen. Jezelf apart aanmelden op deze sites is natuurlijk ook mogelijk. Voor alle sites in het vriendenplek netwerk geldt geen censuur.Deeljenieuws.nl


Dit is het onafhankelijke nieuwsplatform van vriendenplek. Hier kun je nieuwsberichten schrijven, video's delen, peilingen organiseren en lijsten van je favoriete onderwerpen samenstellen.


Bezoek deeljenieuws.nl


Deeljevideos.nl


Op ons videoplatform deeljevideos.nl kun je jouw video's uploaden maar ook video's van platformen zoals youtube en dailymotion importeren. Bij het lid worden van dit platform krijg je kosteloos 1GB opslag. Ook is het op deeljevideos.nl mogelijk je eigen gemaakte content te verkopen.


Bezoek deeljevideos.nl


Deeljefotosapp.nl


Op onze foto website deeljefotosapp.nl kun je jouw mooie kiekjes delen. Ook is het voor professionele fotograven mogelijk om hun afbeeldingen te koop aan te bieden in de afbeeldingen winkel. Deze site is nog wel in ontwikkeling en we zijn op zoek naar fotograven om ons te helpen het shop gedeelte verder te ontwikkelen.


Bezoek deeljefotosapp.nl


Muziekpodcastapp.nl


Muzikanten en podcast makers zijn van harte welkom om hun content via de site muziekpodcastapp.nl aan te bieden. Ook is het mogelijk om muziek van Apple Itunes, Youtube Music en Youtube te importeren. Ook op deze site zijn we op zoek naar artiesten die hun content tegen betaling willen aanbieden om het betaalsysteem te finetunen. Ook niet artiesten zijn natuurlijk van harte welkom om lid te worden.


Bezoek muziekpodcastapp.nl


Hetanderenieuws.nl


Dit is de video verzamel website van het vriendenplek netwerk. Hier vind je voornamelijk video's en podcasts die van de grote platformen zijn verbannen of die dreigen te worden verbannen. Lid worden van deze site is niet mogelijk je kunt wel reageren op de video's.


Bezoek hetanderenieuws.nl