Hallo, ik ben Zohra Boelhouwers en ik heet u van harte welkom op mijn pagina!

Ik ben een beeldend kunstenares en allround designer, en ik woon, werk en heb mijn atelier in Capelle aan den IJssel waar ik werk aan mijn mooie abstracte schilderijen en andere kunstwerken en DIY-projecten.

Bent u op zoek naar een mooi kunstwerk en wilt u een kunstwerk of schilderij voor aan de muur kopen / aanschaffen / wilt u uw woning decoreren met mooie kunstwerken voor aan de wand of heeft u wellicht interesse in mijn andere woondecoraties zoals mijn gedecoreerde flessen ? Kijk dan gerust eens rond in mijn fotogalerij. Mijn schilderijen zijn te koop als origineel, hetzij middels een artprint op allerlei denkbare producten.

Mijn kunstwerken zijn one-of-a-kind... zoiets ziet u nergens, omdat ik een geheel eigen stijl heb qua schilderen, maar ook bijv. het decoreren van oude wijnflessen en legio andere objecten en media.

Ik ben autodidact en heb dus géén officiele kunstenaars opleiding gehad. Ik heb mij alles zelf aangeleerd en zo gaandeweg mijn eigen creativiteit ontwikkeld.

Ik hoop met heel mijn hart dat u geniet van mijn kleurrijke kunstwerken, en als mijn werk u aanspreekt, wellicht kunt u er dan over denken er een aan te schaffen of een artprint te bestellen zodat mijn werk ook mooi aan uw muur kan prijken?

Bezoek mijn website om al mijn werk te zien:

www.zohraboelhouwers.nl

#kunst #schilderijen #kunstvanzohra #abstractekunst #schilderen #creatief, #acryl #acrylverf #kunsttekoop #artforsale #kunstvanzohraboellhouwers

Kijk ook eens op mijn andere pagina's:
--> https://vriendenplek.nl/read-b....log/997_overzicht-va

image

Dit 'Chanel flesje' heb ik ooit in een dolle bui gemaakt van een baksteen.... Het staat nu ergens in mijn kelder te versloffen maar ik vond het een leuk project
#kunst

image

Beste bezoekers van mijn pagina:

Mijn website is tijdelijk niet bereikbaar. Hou deze pagina in de gaten voor updates!

Zo, mijn juwelendoosje is nu eindelijk af.

Er komt nog een mooi voetstukje bij waarop hij mooi komt te staan.

Werkelijk een juweel voor in je huis 😍


Binnenkort ook met diamanten, smaragden, robijnen en saffieren 😍

sorry maar ik ben een beetje druk geweest de laatste tijd om de wereld te ver mooie met deze prachtige accessoires: juwelendoosje gepind de telefoon ergens sigaretten koker!

Alles is te koop voor de liefhebber!

#tekoop #artbyzohra #kunstvanzohra #tekoop #kunst #kunsttekoop #sales #sales #homedeco #homedecor #gorgeous #smoking #design #bling #blingbling #gold #shiney #shimmery #glossy #beauty #beautiful #phonecase #cigarettebox #jewelry #jewelrybox #art #artforsale #instagram #instaart #accessories #accessory #handmade #handmadecrafts #handmadewithlove #crafts #crafting #craftinggeek #craftinggeeks

#workinprogress, voor de rokers: Nu #tabak, #rookwaren, #sigaretten en #sigaren alleen nog maar in neutrale, spuuglelijke doosjes en afgrijselijke afbeeldingen en teksten verkocht mogen worden, móest ik een oplossing Bedenken
Ik ontwierp dit prachtige, luxueuze tabaks / sigaretten doosje, hij is nog niet af en er gaat nog veel meer moois aan worden toegevoegd, prachtige, mooie randjes, ornamentjes en strass en glitter., een ingebouwde aansteker (oplaadbaar)' LED-verlichting, bedienbaar middels een app, evt mobiel erin plaatsen en een pak kaarten, zodat het een pure, luxe 'ontspanningsset' wordt voor de 'gezonde roker', al was het alleen maar om een tong uit te steken naar de regering die alles voor ons bepaalt 😬
Er komen verschillende modellen, verschillende groottes en met foto's etc, alles in epoxy resin, dus super stevig en duurzaam. Tevens ga ik ze op maat en naar persoonlijke wens van de klant leveren in allerlei luxe uitvoeringen.
#staytuned #zohrasshoppie #productenvoordegezonderoker. Dit is nog een prototype, maar ik zit er ook aan te denken doosjes te maken met epoxy, glitter, diamantjes, swarovski kristallen, bladgoud etc, zo luxe mogelijk.

Over

Prachtige,zelfgemaakte kunstwerken, abstracte en moderne schilderkunst en DIY-projecten van beeldend kunstenares Zohra Boellhouwers, te Capelle aan den IJssel.

De meeste kunstwerken die ik hier deel zijn te koop, heeft u interesse in een bepaald kunstwerk? Neem dan contact met mij op via mijn profielpagina of reageer onder een bericht hier op op mijn website!

www.zohraboelhouwers.nl