Welkom op de Vriendenplek Bloggers-community!

Voordat je hier gaat posten raadt ik jou aan om het regelement van de pagina eerst even door te nemen, dit om misverstanden te komen!

Ik streef ernaar met deze pagina een gezellige en informatieve bloggers-community op Vriendenplek te hebben, waar iedereen zijn of haar zelf geschreven artikelen kan delen!

Dit kan over allerlei denkbare onderwerpen gaan, zoals bijv. actualiteit, hobby of bezigheid, eten en drinken (recepten), tutorials of wát dan ook!

Regelement:

🔹 Deel hier alléén artikelen die door jouzelf geschreven zijn!
🔹 Trollen worden hardhandig aangepakt en meteen verwijderd van de pagina. Iedere blogauteur verdient respect en trollen-gedrag wordt hier NIET geaccepteerd. Heb je te maken met een trol? Rapporteer die dan bij het beheer.
🔹 Adult-getinte blogs gelieve niet hier te plaatsen
🔹 Hou reacties op artikelen respectvol en vriendelijk
🔹 Dit is geen groep om plaatjes of memes te delen maar alleen links naar door jouzelf geschreven blogartikelen. Plaatjes en memes zullen worden verwijderd!

🔹 Wijzigingen van het regelement onder voorbehoud. Het regelement kan tussentijds zonder voorafgaande waarschuwing worden geweigerd.

🔹 Hou deze pagina in de gaten en vergeet vooral niet in het menu bovenaan de pagina op 'UITNODIGEN' te klikken en al jouw Vriendenplek vrienden uit te nodigen om deze pagina te liken!

Ik wens jou veel blog-plezier toe!

image

Hoe maak je een leuke pagina op Vriendenplek?

Jij wil natuurlijk een actieve en gezellige pagina op Vriendenplek. Om jou uit te leggen hoe dit hier werkt heb ik het volgende artikeltje geschreven!

https://vriendenplek.nl/read-blog/1763

#vriendenplek #tutorials #lesjes #paginas #paginamaken #uitleg

Hoe maak je een leuke pagina op Vriendenplek?
vriendenplek.nl

Hoe maak je een leuke pagina op Vriendenplek?

Net als op Facebook kun je op Vriendenplek een leuke gratis pagina maken voor een bepaald onderwerp. Dit is handig voor bedrijven, organisaties, artiesten en allerlei onderwerpen

Wist je dat je geld kunt verdienen met de #ledenwerving voor #vriendenplek?

Vriendenplek heeft namelijk een #partnerprogramma en maakt gebruik van #affiliatemarketing voor de werving van nieuwe leden voor de website. Vriendenplek beloont jou met een kleine vergoeding wanneer jij nieuwe leden aanbrengt.

Hoe dit in zijn werk gaat wordt in dit artikel uitgelegd:

https://vriendenplek.nl/read-blog/1755

#marketing #affiliates

Hoe Werkt Het Vriendenplek Affiliate Programma?
vriendenplek.nl

Hoe Werkt Het Vriendenplek Affiliate Programma?

VriendenPlek heeft een handig affiliate programma. Het is heel simpel. Als je lid wordt bij ons, krijg je een persoonlijke affiliate-link die is gekoppeld aan jouw profiel op VriendenPlek.

Programmeerbaar Geld

Er wordt al geruime tijd gewerkt aan het elimineren van cash geld omdat cash, anoniem geld, meer nog dan producten en diensten, vrijheid 'koopt'. Daarvoor in de plaats komt dan electronisch; digitaal, geld, in combinatie met het 'sociale krediet' systeem, 100% centraal gecontroleerd.

Het sociale krediet systeem beloont en bestraft d.m.v. toekennen of onthouden van een puntensysteem op basis waarvan het individu dan meer of minder vrijheid van bewegen heeft, zoals dat nu o.a. in China gaande is, en, digitaal geld is programmeerbaar wat betekent dat, gebasserd op het puntensysteem, bepaald wordt wat wel of niet gekocht kan worden in het kader van de 'carbon footprint' of om 't even welk dictaat.

De digi-slaven kunnen dan bij elk geacht ongepast gedrag worden uitgesloten - individueel en automatisch - van toegang tot voedsel, water en andere middelen die een essentiële voorwaarde zijn voor de slaven, zonder anoniem geld, omdat, nou ja, niet gehoorzamen betekent dat men niet te eten en te drinken krijgt.
Als dat al eng overkomt, het kan nog veel enger.

In het kader van de CO2-bestrijding en aanverwante 'problemen' zijn 'zuurstofmanagement' en 'O2-credits' dan niet ondenkbaar. Heb je jouw credits voor de week al opgebruikt? Jammer dan. Vette pech. Ruimt lekker op ook.

Het is nog niet te laat, het tij kan nog gekeerd worden, dan moeten we het wel nú doen. We hebben nog cash; een zekere mate van vrijheid, echter, wanneer cash verdwenen is, dan hebben ze je - want waar wil je dan nog heen, hoe? https://vriendenplek.nl/read-blog/649

image

Drie jaar geleden schreef ik dit recept voor een overheerlijk gehaktbrood.

Hopelijk ga jij hem ook uitproberen en zul je er net zo van smullen als ik 😋

#vriendenplek #recepten #koken #etenendrinken #gehaktbrood

https://vriendenplek.nl/read-b....log/6_recept-voor-ov

Recept voor overheerlijk gehaktbrood
vriendenplek.nl

Recept voor overheerlijk gehaktbrood

Dit recept voor gehaktbrood is werkelijk om je vingers bij af te likken!

Een Vriendenplek 'pagina' of 'groep'?

Wat is nu beter?

In dit artikel belicht ik de voors- en tegens van een pagina of groep op Vriendenplek. Welke keuze kun je het beste maken? Een groep of pagina?

https://vriendenplek.nl/read-b....log/708_moet-ik-kiez

#vriendenplek

Moet ik kiezen voor een 'pagina' of GROEP op Vriendenplek?
vriendenplek.nl

Moet ik kiezen voor een 'pagina' of GROEP op Vriendenplek?

In dit artikel belicht ik de voordelen van een 'pagina' ten opzichte van een discussiegroep op Vriendenplekl
Over

Welkom op de Vriendenplek-bloggers community

Op deze pagina kun je , door jouzelf geschreven, blogartikelen delen met de Vriendenplek community!

Hou je van bloggen? Het maakt niet uit over welk onderwerp. Dit kan zijn je hobby, bijv. koken, schilderen, knutselen, het schrijven van verhalen of nieuwsartikelen, tutorials, etc., etc.

Door hier regelmatig artikelen te delen krijg je ook steeds meer nieuwe volgers voor jouw Vriendenplek profiel én eventueel jouw website!

Happy blogging!