Vriendenplek bloggers community
Vriendenplek bloggers community

Vriendenplek bloggers community

@vpbloggers

Welkom op de Vriendenplek Bloggers-community!

Voordat je hier gaat posten raadt ik jou aan om het regelement van de pagina eerst even door te nemen, dit om misverstanden te komen!

Ik streef ernaar met deze pagina een gezellige en informatieve bloggers-community op Vriendenplek te hebben, waar iedereen zijn of haar zelf geschreven artikelen kan delen!

Dit kan over allerlei denkbare onderwerpen gaan, zoals bijv. actualiteit, hobby of bezigheid, eten en drinken (recepten), tutorials of wát dan ook!

Regelement:

🔹 Deel hier alléén artikelen die door jouzelf geschreven zijn!
🔹 Trollen worden hardhandig aangepakt en meteen verwijderd van de pagina. Iedere blogauteur verdient respect en trollen-gedrag wordt hier NIET geaccepteerd. Heb je te maken met een trol? Rapporteer die dan bij het beheer.
🔹 Adult-getinte blogs gelieve niet hier te plaatsen
🔹 Hou reacties op artikelen respectvol en vriendelijk
🔹 Dit is geen groep om plaatjes of memes te delen maar alleen links naar door jouzelf geschreven blogartikelen. Plaatjes en memes zullen worden verwijderd!

🔹 Wijzigingen van het regelement onder voorbehoud. Het regelement kan tussentijds zonder voorafgaande waarschuwing worden geweigerd.

🔹 Hou deze pagina in de gaten en vergeet vooral niet in het menu bovenaan de pagina op 'UITNODIGEN' te klikken en al jouw Vriendenplek vrienden uit te nodigen om deze pagina te liken!

Ik wens jou veel blog-plezier toe!

image

Drie jaar geleden schreef ik dit recept voor een overheerlijk gehaktbrood.

Hopelijk ga jij hem ook uitproberen en zul je er net zo van smullen als ik 😋

#vriendenplek #recepten #koken #etenendrinken #gehaktbrood

https://vriendenplek.nl/read-b....log/6_recept-voor-ov

Recept voor overheerlijk gehaktbrood
Favicon 
vriendenplek.nl

Recept voor overheerlijk gehaktbrood

Dit recept voor gehaktbrood is werkelijk om je vingers bij af te likken!

Een Vriendenplek 'pagina' of 'groep'?

Wat is nu beter?

In dit artikel belicht ik de voors- en tegens van een pagina of groep op Vriendenplek. Welke keuze kun je het beste maken? Een groep of pagina?

https://vriendenplek.nl/read-b....log/708_moet-ik-kiez

#vriendenplek

Moet ik kiezen voor een 'pagina' of GROEP op Vriendenplek?
Favicon 
vriendenplek.nl

Moet ik kiezen voor een 'pagina' of GROEP op Vriendenplek?

In dit artikel belicht ik de voordelen van een 'pagina' ten opzichte van een discussiegroep op Vriendenplekl
3 d ·Vertalen

GNM : Stress, Stress en Stress
______________________________

Wij beschikken allemaal over een biologische code in onze hersenen die ons lichaam met een bedoeling laat reageren op specifieke vormen van stress.

Zo maken de slijmvliezen in de keel, het strottenhoofd en de bronchiën een terugtrekkende beweging bij bepaalde vormen van schrik, angst en stress. Het biologische doel daarvan is meer luchtinlaat mogelijk te maken om de zuurstoftoevoer naar de longblaasjes te bevorderen, zodat het organisme sneller kan 'vluchten' (veiligheid), beter kan vechten (terugslaan) of een 'indringer' kan imponeren (afschrikken) met 'luid gebrul en geschreeuw' (verjagen).

Wanneer het gevaar geweken is herstelt het slijmvlies zich. Dit gaat gepaard met zwelling, koorts en pijn, in een mate die afhankelijk is van de aard van de kwetsuur en de herstelwerkzaamheden die nodig zijn om het weefsel weer in de oorspronkelijke staat terug te brengen.

Was de angst groot of de schrik heftig? Dan zijn de helingssymptomen navenant. Duurde de stress lang? Dan ook de helingsfase. Kwam de stress steeds terug? Helingsfase idem dito. De (huis)arts noemt dit respectievelijk milde, zware of chronische “luchtwegklachten”.

Dat wat het 'ziektebeeld' wordt genoemd is in werkelijkheid het genezingsbeeld.

De stofwisseling in de betroffen cellen -afstervend weefsel of herstel van weefsel- leveren “een positieve pcr-test” op en is daarmee een daadwerkelijk positief teken, het vertelt ons namelijk dat het lichaam in de genezingsmodus is.
Volgens een slecht-geïnformeerde of 'gekochte' viroloog echter, zijn deze klachten ontstaan door een besmetting met een 'virus'. De schrik, angst en stress die hiermee gepaard gaan - die mede worden aangewakkerd door de politiek en de media - houdt mensen gevangen in een zogeheten 'biologische speciaal-programma' -in plaats van het te doorlopen- en daarmee in een 'lockdown'.

We kunnen dus allemaal gerust zijn. Het lichaam maakt in deze geen fouten, integendeel. Wat er gebeurt is de lichaams-eigen stofwisseling in genezende actie.

Het is de angst en de stress die de “pandemie” veroorzaakt, niet het vermeende virus. Wanneer de angst stopt, stopt de stress en stopt de “pandemie”.

https://www.germaansegeneeskunde.nl

Gerelateerd:
https://vriendenplek.nl/read-blog/548_covid-1984

image

Goeiemorgen bloggers,

Deze VP-pagina is gisteren pas van start gegaan en moet nog een publiek opbouwen.

Het zou leuk zijn als jij alvast wat van jouw artikelen zou delen op deze pagina om meer bezoekers naar jouw blog te trekken en de pagina alvast een beetje te activeren. Het mogen ook blogs zijn die je hier in het bloggedeelte van Vriendenplek hebt geschreven.

De artikelen mogen over van alles en nog wat gaan... actualiteit, hobby, bezigheden, recepten, wat dan ook.

Trek meer bezoekers naar jouw blog door hier actief links naar jouw blogartikelen te delen.

Fijne dag

GIF
3 d ·Vertalen

VN, WEF, EU organiseren wereldwijde oorlog tegen de boeren

De VN, de EU, het WEF en andere organisaties bevorderen het gebruik van onkruid en insecten als voedsel. Dit en tal van andere tekenen wijzen erop dat de VN, de EU en het WEF namens het financieel kapitaal achter een wereldwijde oorlog tegen de boeren zitten.

https://www.zorgdatjenietslaap....t.nl/index.php/2022/

VN, WEF, EU organiseren wereldwijde oorlog tegen de boeren – Zorg Dat Je Niet Slaapt
Favicon 
www.zorgdatjenietslaapt.nl

VN, WEF, EU organiseren wereldwijde oorlog tegen de boeren – Zorg Dat Je Niet Slaapt

De VN, de EU, het WEF en andere organisaties bevorderen het gebruik van onkruid en insecten als voedsel. Dit en tal van andere tekenen wijzen erop dat de VN, de EU en het WEF namens het financieel …