Vrij Mens in Wording
Vrij Mens in Wording

Vrij Mens in Wording

10 Leden

In de Telegramgroep van de Vrije Mens (https://t.me/joinchat/MTO-SVZcv2uhYPyuvug8VA) en die van Wonderland is zich een draadje aan het ontwikkelen tussen inwoners van Wonderland over het vestigen van een/hun bedrijf in datzelfde Wonderland en hoe dat praktisch vorm te geven.
Omdat Wonderland geen BTW kent, biedt het ondernemers de kans om, gelet op de dienst of produkt dat geleverd wordt, een besparing van 6 of 21% te hebben, waardoor men een aantrekkelijkere prijs kan bieden aan de consument.

Telegram: Join Group Chat
Favicon 
t.me

Telegram: Join Group Chat

Topic=Vrije Mens en Zekerheidsstellings Overeenkomst en het boek “Achtergrondkennis”, doe de cursus op vrijmensinwording.nl, lees ajb even het vastgezette bericht.

Het was zweten vandaag, maar inmiddels is Les 16 met een aantal updates in de cursus geplaatst.
Ik ga er de komende dagen 2 thema's hier uitlichten, omdat ze slechts zijdelings aan de cursus geliëerd zijn en meer bij de parallelle samenleving behoren, waartoe de cursus de weg baant.
En dat is de Florijn, een landelijke digitale rentevrij munt en de Testamentaire Wilsverklaring; een "testament" voor Vrije Mensen dat een stuk voordeliger is als een echt testament voor burgers.

Een oude traditie, inmiddels al 10 jaar, binnen de Vrije Mens is de publicatie van de Vriijbrief, een nieuwsbrief die, wanneer nodig, verschijnt om de achterban te informeren over.....
We zijn inmiddels toe aan nummer 63, zodat een iedereen daar in de komende zomervakantie zijn of haar voordeel mee kan doen.
https://mailchi.mp/fcff08fce7e....9/vrijbrief-63-pre-z

Vrijbrief 63, pre-zomer updates
Favicon 
mailchi.mp

Vrijbrief 63, pre-zomer updates

Zoals beloofd, plaats ik hier de korte introductie over de cursus Vrij Mens in Wording, waarmee jij jezelf kunt weren tegen de alsmaar toenmenende overheidsbemoeienis, Corona-betutteling en het alsmaar afnemen van jouw grondrechten.

Ik ben duidelijk nog een newbie hier; zie ik nu pas dat er vannacht/vanochtend al 5 leden zich gemeld hebben.
Fijn dat jullie eens een kijkje komen nemen!
En je komt op het goede moment, want ik ga zodadelijk een korte introductievideo maken over de Vrij Mens in Wordingcursus, die uiteraard ook hier komt te staan.