FoF - Feit of Fictie
FoF - Feit of Fictie

FoF - Feit of Fictie

27 Leden

image

Koningsdag 2021 : Implicatie & Inferentie

Koningsdag dinsdag 27 april 2021 gaat historisch worden, niet zozeer vanwege de dag op zich, meer vanwege wat er op die dag gebeurde en wat daar het gevolg van gaat zijn.

We hebben allemaal meegekregen dat mensen er massaal op uit getrokken zijn, elkaar opzochten, de 1.5 meter ver te zoeken was, er beduidend minder mondkapjes te zien waren en gaat dus de fieldlab-test bij uitstek zijn.

Meten = Weten

Als het dus waar is wat de overheid, overheidsinstanties en de media ons vertellen over de besmettelijkheid en de gevaarlijke aard van Corona/nCoV/SARS-CoV-2/CoViD-19, dan is Koningsdag dinsdag 27 april 2021 effectief een superspread event.

Aangezien de incubatietijd 14 dagen heet te zijn betekent het dat we met ingang van 11 mei te maken gaan krijgen met overstromende ziekenhuizen en de daaraan verbonden chaos in en rond de ziekenhuizen vanwege het tekort aan capaciteit en de omvang van de aantallen feestvierders op Koningsdag.

In Nederland gaan mensen dus 'buiten op straat' overlijden omdat de reeds overbelaste ziekenhuizen de toestroom niet aankunnen. Tel daarbij op de mensen die asymptomatisch zijn en de varianten van het virus die nog veel besmettelijker en ernstiger zijn, dan gaat het één grote poel van ellende zijn, gelijk de beelden die we gezien hebben vanuit China eind 2019/begin 2020, recentelijk vanuit Brazilië en nu, ten tijde van dit schrijven, vanuit India.

We gaan het zien ....

image

image

... hoe gaan 'klimaatverandering' -voorheen "globale opwarming"- en fotosynthese met elkaar samen ...

image
3 w ·Youtube

PCR-test Wettelijk - generaal https://www.youtube.com/watch?v=prrmv2coxPk
PCR-test Medisch-Wetenschappelijk - specifiek https://www.youtube.com/watch?....v=bcVSwSxDn24&t=