FoF - Feit of Fictie
FoF - Feit of Fictie

FoF - Feit of Fictie

57 Leden

Een Omgekeerde Wereld

Wij beschikken allemaal over een biologische code in onze hersenen die ons lichaam met een bedoeling laat reageren op specifieke vormen van stress.

Zo maken de slijmvliezen van de keel, het strottenhoofd en de bronchiën een terugtrekkende beweging bij bepaalde vormen van schrik of angst. Het biologische doel daarvan is om meer luchtinlaat mogelijk te maken om de zuurstoftoevoer naar de longblaasjes te bevorderen, zodat het organisme sneller kan 'vluchten', beter kan vechten of een indringer kan imponeren met 'luid gebrul of geschreeuw'.

Wanneer het gevaar geweken is herstelt het slijmvlies zich. Dit gaat gepaard met zwelling, koorts en pijn, in een mate die afhankelijk is van de aard van de herstelwerkzaamheden die nodig zijn om het weefsel weer in de oorspronkelijke staat terug te brengen.

https://vriendenplek.nl/read-blog/882_gnm

GNM - Germaanse 'Nieuwe' Geneeskunde
Favicon 
vriendenplek.nl

GNM - Germaanse 'Nieuwe' Geneeskunde

Het is de angst en de stress die de “pandemie” veroorzaakt, niet het vermeende virus. Wanneer de angst stopt, stopt de stress en stopt de “pandemie”

image

‘Covid-1984 : De Corona Wereldorde’ – Deel 4

Betreft:

Dr. Ryke Geerd Hamer : Germaanse (Nieuwe) Geneeskunde (Door Brecht Arnaert)
Dr. Stefan Lanka : Waarom het begrip ‘virus’ een misvatting is (pdf, Nederlandse Vertaling)

https://vriendenplek.nl/read-b....log/548_covid-1984-d

Covid-1984 : De Corona Wereldorde - Deel 4
Favicon 
vriendenplek.nl

Covid-1984 : De Corona Wereldorde - Deel 4

Begint u nu ongeveer te snappen hoe diep de deceptie eigenlijk zit? Mensen worden bang gemaakt voor een onbestaand virus (zie tekst Dr. Lanka) en dit terwijl alle symptomen op BIO-logische wijze kunnen worden uitgelegd.

Het Monetaire Systeem.

Hoe is het ontstaan? Wie hebben er profijt van? Wat gebeurt er op dit moment? Wat gaat er gebeuren in de nabije toekomst?

Brecht Arnaert, econoom, ex politiek medewerker, hoofdredacteur van www.macrotrends.be, onderzoeker van de occulte kant van het monetaire systeem, doctoraat student aan de Universidad Rey Juan Carlos in Madrid, schetst daarover een duidelijk plaatje, een plaatje waarbij je aan je water voelt dat ... nou ja, je kent het gevoel wel.

En ... wat heeft het te maken met 'Agenda 2030', 'Covid-19', 'The Great Reset' enzovoort?

Het antwoord is simpel, alles - 't begrijpen ervan vergt iets meer.

Handig voor ons heeft Brecht daar reeds jaren onderzoek ernaar opzitten, hoe de wereld in elkaar steekt, en heeft afgelopen tijd vooral veel onderzoek gedaan naar gezondheid en naar het bestaan van virussen.

Conclusie: Illusions is the name of the game.

https://hetanderenieuws.nl/the....-trueman-show-44-bre

The Trueman Show # 44 Brecht Arnaert – Het Andere Nieuws
Favicon 
hetanderenieuws.nl

The Trueman Show # 44 Brecht Arnaert – Het Andere Nieuws

image