Huisregels

VriendenPlek huisregels


Dit zijn onze 10 belangrijkste regels 1. Respect is belangrijk!
  Behandel alle leden zoals jij zelf ook behandeld wil worden.

 2. Ongevraagd gedrag
  Het ongevraagd aanbieden van diensten of producten is niet toegestaan

 3. Plaatsen van URL's
  Het delen van URL's waar beloningen tegen over staan mogen maximaal twee keer per 24 hele uren. Vermeld dit bij het bericht en vertel waar het bericht over gaat

 4. Profielen
  Iedereen kan op VriendenPlek een profiel maken. Dit kan zijn voor persoonlijk gebruik maar ook voor uw bedrijf en/of vereniging kunt u een profiel aanmaken.

 5. Verifiëren van een profiel
  Het is ook mogelijk om uw profiel op VriendenPlek te verifiëren. Voor persoonlijke profielen geld dat wij een profiel alleen kunnen verifiëren indien de gegevens van het profiel overeen komen met de gegevens op het id bewijs (voornaam, achternaam). Om een zakelijk profiel te kunnen verifiëren kunt u een uittreksel uit het register van de kamer van koophandel uploaden en een id bewijs van degene die als eigenaar op het uittreksel vermeld staat.Scherm gevoelige gegevens af! Het verifiëren van je profiel geeft geen extra's en is niet verplicht.

 6. Uitbetalingen
  Via ons affiliate programma is het mogelijk om geld te verdienen. Uitbetalingen vinden pas plaats wanneer uw profiel volgens punt 5 is geverifieerd zodat wij zeker weten dat het geld naar de juiste persoon gaat en u een minimaal bedrag van €10 heeft bereikt.

 7. Blog artikelen
  Bij het plaatsen van een blog dient u minimaal 100 woorden te gebruiken voor u deze plaatst.

 8. Ondersteuning
  VriendenPlek biedt ondersteuning aan via haar "Ledenservice" deze kunt bereiken via support@vriendenplek.nl

 9. Plaatsen van content
  VriendenPlek is een neutraal platform en alle content die voldoet aan onze gebruikersvoorwaarden is welkom. Wij kunnen niet garanderen dat elk geplaatst bericht ook waarheid is.
  Je bepaalt zelf welke content je ziet, wij bieden hiervoor een "volg/ontvolg/blokkeer" knop aan. Content die tegen onze gebruikersvoorwaarden zijn kunt u rapporteren via "Bericht rapporteren".

 10. Beperken van account
  Wanneer u (herhaaldelijk) de huisregels overtreed hebben wij het recht om uw account (tijdelijk) te beperken. In sommige gevallen kan het zijn dat uw account permanent opgeschort wordt.

U kunt alle voorwaarden uitgebreid lezen in onze algemene voorwaarden hier