Wij zijn M en M. En wij zijn het zat. #spuugzat!

Ken je dat? Dat je inkomen met een paar euro per maand stijgt, maar je vaste lasten net iets meer stijgen, dus je loopt weer achteruit. Dat de overheid bedenkt dat ze vervuilende energieën zwaarder gaan belasten en beloven dat de consument daar weinig van merkt, maar dat je energiekosten ineens 25% hoger uitvallen, klein misrekeningetje.
Ben jij het ook spuugzat dat de boodschappen maar duurder en duurder worden? Herken jij het dat je in de krant leest dat de koopkracht met een x-percentage stijgt, maar dat jouw portemonnee je iets anders vertelt?
Dat je blij bent dat je een autootje kan betalen, al is het een oudje en de overheid ineens het plan opvat om alle auto’s van vijftien jaar en ouder van de weg af te halen? En je weet in wat voor auto’s ze zelf rijden.
Ben jij het zat dat je ziektekostenverzekering altijd maar duurder wordt en dat je ieder jaar minder vergoed krijgt? Om nog maar te zwijgen over je eigen risico. Lees verder: https://spuugzat.weebly.com/wie-zijn-wij.html

Wie zijn wij? - WIJ ZIJN HET SPUUGZAT!
spuugzat.weebly.com

Wie zijn wij? - WIJ ZIJN HET SPUUGZAT!

Wij zijn M en M. En wij zijn het zat. Spuugzat! Ken je dat? Dat je inkomen met een paar euro per maand stijgt, maar je vaste lasten net iets meer stijgen, dus je loopt weer achteruit. Dat de overheid...