Net een nieuwsbrief van Martin Vrijland waarbij ik hier even de brief neerzet, als je meer van hem wilt lezen doe dat dan via de website, maar alleen deze brief zegt in feite al heel veel https://www.martinvrijland.nl/
Beste,

Het coronavirus houdt iedereen in zijn greep. We worden overspoeld met cijfers en percentages, maar wie kan het checken? Het heeft eigenlijk geen nut om het over cijfers te hebben, want: staat plus media noemen die cijfers als waarheid, maar het valt niet te controleren.

Mensen worden zo gek gemaakt dat ze denken dat het coronavirus zo extreem besmettelijk en dodelijk is, dat "bedreigende elementen" straks mogelijk in de gevangenis of zelfs neergeschoten zullen worden. Zal het zo erg worden? Leest u daarvoor de artikelen van de afgelopen week maar eens.

Lees daarnaast voor mijn boek over het Lucifer virus dat achter dit 'koninklijk' (corona) virus schuil gaat. Lees ook de aanvullingen op dat boek op die site.

We worden massaal hysterisch gemaakt zodat we het slechtste zelfs omarmen in het geloof dat dan het dodelijke niet-te-stoppen virus wel ingedamd wordt. We laten ons in een totalitair technocratisch communistisch regiem drukken!

Wake up! Heel snel nu! Sta op! Deel de artikelen, spreek je omgeving aan. Laat je niet afblaffen door het social media leger. Ja, de meeste soldaten opereren nu op het digitale slagveld. Echt waar! De meeste aanvallen zijn van betaalde social media bewakers die gewoon in uw vriendenlijst kunnen voorkomen; mensen die gewoon aan de maatschappij lijken deel te nemen.

Wees sterk en strijd voor je vrijheid!

Martin Vrijland
www.martinvrijland.nl

Martin Vrijland