&feature=youtu.be
Kees de GraaffBrekendNieuws
· Iedereen
wow. voor wie de urenlange live-uitzending van david wilcock zojuist niet gezien heeft: dit was echt historisch, vond ik. er ging technisch van alles mis, en zijn vrouw en hond leken bij tijd en wijle moeite te hebben om hun aandacht erbij te houden, maar wát een presentatie.
david, die ik van alle onderzoekers het hoogst inschat en mij nog nooit teleurgesteld heeft in de afgelopen 15 jaar, zette alles wat er de laatste tijd gebeurd is nog eens op een rijtje: het coronavirus, de 37.000 amerikaanse troepen die laatste maanden naar europa gekomen zijn, het aftreden van "vaccinatie-goeroe" bill gates bij microsoft, het verdwijnen van de censuur op o.a. facebook en youtube, en vele andere zaken.
dat deed hij aan de hand van de posts van QAnon van vooral het afgelopen halfjaar. het beeld wat daaruit naar voren kwam viel als één grote puzzel in elkaar en is ongelofelijk positief voor de mensheid.
het komt ongeveer hier op neer: het coronavirus en de door de MSM gepromote paniek die daarmee gepaard gaat, is waarschijnlijk het laatste kunstje van de cabal. een wanhoopspoging om hun droom waar ze zo lang aan gewerkt hebben, het creëren van een nieuwe wereldorde, van de grond te krijgen.
die nieuwe wereldorde behelst zo'n beetje alles waar david icke gisteren over sprak, in dat interview dat ik eerder vandaag postte. oftewel een maatschappij waarin de rechten van de mens tot een minimum beperkt zijn en waarin een tirannieke wereldregering het voor het zeggen heeft.
maar het zal ze niet lukken. in post 3585 zei Q dat ze bezig waren met "project looking glass". voor wie niet weet wat dat is: dat is een technisch apparaat, gebaseerd op de werking van de pijnappelklier in ons hoofd die ervoor zorgt dat wij intuïtie hebben, waarmee in de toekomst gekeken kan worden. dat apparaat is jarenlang in het bezit van de cabal geweest, en daardoor konden zij heel nauwkeurig hun acties plannen, omdat ze konden zien hoe elke actie ongeveer uit zou pakken.
maar doordat het verzet tegen de cabal binnen de gelederen van het amerikaanse leger en geheime diensten groeide, kwam dat apparaat uiteindelijk in het bezit van "de alliantie", dus zeg maar de beweging die de cabal wil stoppen. trump speelt hier een hele belangrijke rol in, al van vóórdat hij president werd, is hij hierbij betrokken.
met dit apparaat konden ze zien dat het coronavirus-verhaal eraan kwam, maar zo konden ze óók zien welke acties ze zelf moesten ondernemen om dit scenario te stoppen en om te keren.
dat is waarvoor al die amerikaanse troepen, tanks en vliegtuigen de laatste maanden naar europa gekomen zijn. het grootste deel van de cabal-kopstukken (o.a. de rothschild-familie, het vaticaan en het engelse koningshuis) bevindt zich in europa. die hebben zich nogal goed bewapend en hun verblijfplaatsen zijn bijna onneembare vestingen voor normale mensen, dus daar zijn straks die US troepen voor nodig.
en zodra dat gebeurt, is het einde verhaal voor de cabal. en dat zal het begin zijn van een ongelofelijk mooie en spannende tijd vol onthullingen, arrestaties, de openbaring van nieuwe technologieën, en noem maar op.
david vertelde hoe hij altijd blind gevaren is op zijn eigen intuïtie en de dromen die hij had, en dat heeft hem het succes en de grote schare volgelingen gebracht die hij nu heeft. en nu zegt zijn intuïtie dat hij hier 100% goed mee zit, en dat we binnenkort het einde van de corona-paniek en de cabal gaan zien.
ik vond het een zeer overtuigend verhaal, vooral met al die posts van Q die ten tijde dat ze gepubliceerd werden soms wat raadselachtig waren, maar achteraf een zeer consistent verhaal vormen.
ik zat er af en toe bijna met kippenvel naar te luisteren, en aan het eind zat ik met tranen in mijn ogen. als dít waar is, en ik geloof dat dat zo is, dan zou 2020 wel eens het jaar kunnen worden waar we allemaal zo lang op hebben zitten te wachten.
david heeft gezegd dat hij na zijn stilte van de afgelopen maanden, de komende tijd weer meer van zich zal laten horen om alle gebeurtenissen van commentaar te voorzien.
ik kan alleen maar zeggen: let it be!