POST VAN ELISE NIJMEGEN

Een Duitse ambtenaar heeft een 93 pagina’s tellend rapport gelekt waaruit blijkt dat corona “een wereldwijd vals alarm is”.

Wereldwijd zijn er binnen een kwartaal niet meer dan 250.000 doden door Covid-19, vergeleken met 1,5 miljoen doden tijdens de griepgolf in 2017/2018. Het gevaar is niet groter dan andere virussen.

Op dit moment sterven er meer mensen aan de door de staat opgelegde coronamaatregelen dan aan het virus. De auteurs van het rapport hebben al op 11 mei een gezamenlijk persbericht uitgebracht waarin de regering wordt aangeklaagd voor het negeren van deskundig advies.

De Duitsers begonnen al in april met demonstraties tegen de lockdown en elk weekend staan duizenden Duitsers te demonstreren in de straten en zijn tegen de noodwetten en de NWO.

https://www.worldunity.me/duit....se-ambtenaar-lekt-ra

Een wetenschapper uit Amerika, Florida, Rebekah Jones is ontslagen omdat ze weigerde om Covid-19 gegevens te manipuleren.

https://www.worldunity.me/wete....nschapper-uit-florid

Mensen die bang zijn gemaakt door politici en de media wachten op het wondervaccin…

In onderstaand artikel is een video met Robert F. Kennedy Jr. en Dr. Andrew Kaufman waarin precies wordt uitgelegd wat er in het Gates/Fauci covid-19 vaccin zit dat wordt ontwikkeld door Fauci’s eigen vaccinbedrijf, Moderna. Het is geen “gewoon” vaccin maar een mRNA-vaccin dat het DNA van elke cel in het lichaam zal veranderen.

Gates en Fauci hebben alle vereiste fase-1 dierproeven, normaal gesproken een testvereiste van 10 jaar, evenals menselijke veiligheidstests omzeild en mijns inziens zou niemand dit gevaarlijke vaccin moeten nemen…

https://www.globalresearch.ca/....vaccine-just-say-no/

Het is nog erger dan gedacht met de belastingontwijking zo laat onderstaand artikel weten. 37 miljard aan dividenden, rentes en royalty’s gaat via Nederland naar belastingparadijzen.

https://jdreport.com/je-verwac....ht-het-niet-belastin

Een coronawet? Een wet voor iets dat niet gevaarlijk blijkt te zijn? Een dictatoriale wet die ons onze vrijheden afneemt die is gebaseerd op de overschatting van 3,4% van de corrupte WHO wat nu op ongeveer 0.2 blijkt te liggen, ver onder het niveau van de griep.

Wetten om de noodmaatregelen grondwettelijk te ondersteunen, iets dat mijns inziens crimineel is aangezien het niet onderbouwd kan worden en je geen mensen kunt opsluiten, of hun vrijheden kunt afpakken zonder onderbouwde feiten.

https://dagblad010.nl/algemeen..../kabinet-wil-coronaw

Mijns inziens worden we belogen en bedrogen met betrekking tot het covid-19 virus en zouden alle maatregelen per direct opgeheven moeten worden. We worden hier in Nederland niet geregeerd door dit dwazenkabinet zonder realisme maar door de EU en de VN die onderdeel zijn van een mondiale samenwerkende club van globalisten.

Vergeet niet de 17 doelen van Agenda 21 van de Verenigde Naties, een agenda waar Nederland ook voor getekend heeft en die streeft naar een gereduceerde afhankelijke wereldbevolking geleid door één wereldregering. Een agenda die de controle over water, energie, dieren, voedsel en de voedselproductie en u wil hebben en die zelfredzaamheid wil vernietigen, net zoals privéauto en landbezit…

Waarom luisteren we naar iets wat kant nog wal raakt? Waarom zitten onze ouderen en ander hulpbehoevenden opgesloten? Het leed dat deze maatregelen kosten is niet te overzien en ik hoop dat wij met zijn allen als Nederlandse bevolking, veel voeten in de aarde zullen gaan zetten om de realiteit te laten zegevieren en dit kabinet te ontheffen van zijn taken.

Attention Required! | Cloudflare