POST VAN ELISE NIJMEGEN
( Bent u erbij morgen in Den Haag?)

Het lijkt erop dat het Nederlandse politieke kartel er door middel van alle maatregelen, alles aan doet om de zelfredzaamheid drastisch te verminderen en de rijkdom te herverdelen, een doel van Agenda 21 van de VN, en volgens onderstaand artikel zijn komend jaar de huiseigenaren en mensen met een vermogen aan de beurt om nog meer belasting te gaan betalen.

https://www.xandernieuws.net/a....lgemeen/huiseigenare

Net zoals met zoveel dingen gebeurt is ook het ook zo met het debat over Zwarte Piet, van hogerhand wordt iets bevolen, dit keer niet vanuit de VN maar vanuit de EU, die zegt dat alle lidstaten moeten breken met (Black-face) tradities.

Het Europese parlement vindt dat de oude Nederlandse traditie, ons cultureel erfgoed, onze Zwarte Piet, moet verdwijnen en vele landen hebben ingestemd met de resolutie. Dus het is aan ons om onze Zwarte Piet, onze kindervriend overal en nergens te laten zien dit jaar in ons mooie Nederland.

https://m.hln.be/nieuws/binnen....land/europees-parlem

Langzaam maar zeker berooft dit kabinet ons van onze vrijheden en dicteert burgemeesters om maatregelen te implementeren die kant nog wal raken.

Voorzitter Wouter Kolff van de “Veiligheidsregio” Zuid-Holland Zuid en burgemeester van Dordrecht, zegt dat er mogelijk een alcoholverbod komt op alle evenementen in de regio, dat om het zo gevaarlijke coronavirus in bedwang te houden. Krankzinnig is het.

Feit blijft dat we in lock-down zijn gegaan om een schatting van 3,4% van de corrupte WHO en de realiteit is dat het wereldwijd op 0,1-0,2% ligt, geen enkele reden dus voor geen enkele maatregel!!!

https://www.ad.nl/dordrecht/mo....gelijk-alcoholverbod

Alles om corona, een zogenaamd gevaarlijk virus dat realistisch gezien minder doden veroorzaakt dan de griep en wordt gebruikt als een dekmantel om een dictatoriaal beleid uit te rollen. Er komt een corona app, en die, zo laat onderstaand artikel weten gaat samenwerken met de belastingdienst, die ook de technische infrastructuur beschikbaar stelt… Deze app moet gaan samenwerken met corona-apps in andere Europese landen, daarvoor heeft de Europese commissie opdracht gegeven.

https://www.rtlnieuws.nl/tech/....artikel/5161781/coro

We hebben elkaar nodig om een eind te maken aan deze waanzin, deze krankzinnigheid die door de mondiale politiek is gecreëerd en die door de Nederlandse pionnetjes van de NWO hier in óns land worden gedicteerd. Nederlandse politici die die naam niet meer waardig zijn, maar gelukkig staan er steeds meer mensen op en zien in dat we onze geschillen die we hadden met elkaar even opzij moeten zetten voor een groter nationaal doel. De vrijheid van ons allen!!

De moedige supporters van verschillende voetbalclubs die zich vorige week aansloten bij de mensen in Den Haag die demonstreerden tegen de krankzinnige coronamaatregelen waarschuwen de overheid dat er nog vervolgacties gaan komen en dat dit niet het einde is maar het begin. De supporters, die ook door de lock-down maatregelen financieel in de problemen zijn gekomen, kwamen niet om rotzooi te trappen maar om een geluid tegen het linkse beleid te laten horen, net zoals heel veel andere mede-Nederlanders die zich door de overheid in de steek gelaten voelen.

Net zoals PVV’ers, nationalisten, verzetsstrijders en groepen, leden van actiegroepen, FVD’ers, en motorrijders zijn ook voetbalsupporters door de media over de jaren heen weggezet als iets negatiefs. Allemaal groepen die gedemoniseerd worden omdat ze vrijheid en respect belangrijk vinden en zich niet neerleggen bij de dictatoriale krankzinnigheid die dit kabinet nu over Nederland uitrolt in opdracht van buitenlandse dictatoriale machten.

https://www.ad.nl/binnenland/h....ooligans-waarschuwen

Morgen staan vele moedige Nederlanders weer in Den Haag om te vechten voor het behoud van onze vrijheid en voor het behoud van de vrijheid van meningsuiting die nu alleen maar éénzijdig schijnt te mogen worden gegeven. Het meten met twee maten moet maar eens afgelopen zijn, wij als Nederlandse bevolking hebben rechten, vele rechten en één daarvan is het recht om te demonstreren en dat zullen we massaal moeten gaan uitoefenen met zijn allen om dit overambitieuze kabinet die krankzinnige maatregelen doorvoert, oudere mensen opsluit voor redenen die niet onderbouwt kunnen worden, duidelijk te maken dat we geen prijs meer stellen op hun aanwezigheid in de kamers!

Democratie, vrijheid, Nederlandse normen en (familiaire) waarden, zelfredzaamheid, gelijkheid en een transparante regering die wel geeft om de gezondheid, identiteit en veiligheid van de Nederlanders is wat we wensen en daar hebben we een ander, meer nationalistisch ingestelde regering voor nodig!!! Bent u erbij morgen in Den Haag?

‘Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ – Xandernieuws
www.xandernieuws.net

‘Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ – Xandernieuws