HEEFT U HET TRANSCRIPT GELEZEN? DAN BENT U HELEMAAL WAKKER. WILT U DE AUDIO BELUISTEREN https://drrichardday.wordpress.com/audio/
Schokkende plannen voor ontvolking en een wereldwijd totalitair systeem meer dan 50 jaar geleden onthuld
https://www.frontnieuws.com/sc....hokkende-plannen-voo
TRANSCRIPT
https://100777.com/nwo/barbarians
DR LAWRENCE DUNEGAN 1969 GEWELDIG EN SCHOKKEND
ROBERT JENSEN OVERSTIJGT HET ANDERE NIEUWS en behandeld in een reeks video's het verslag van Dr. Lawrence Dunegan. Nederlands ondertiteld
Het beschrijft hoe wij stapsgewijs de huidige hel in werden gemanipuleerd.
https://jensen.nl/
In 1969 er is een bijeenkomst kinderartsen en studenten op 20 maart 1969 in de Pittsburgh Pediatric society. Dr. Lawrence Dunegan was aanwezig op die bijeenkomst waarbij het verboden was aantekeningen of geluidsopnamen te maken en deed in 1989 verslag van wat hij na die bijeenkomst aantekende en zich herinnerde van wat er toen gezegd werd door DR. Day.
Dr. Day was de voorzitter van de afdeling kindergeneeskunde aan de universiteit van Pittsburgh van ongeveer 1959 tot '64, ongeveer die periode, en daarna verliet hij de universiteit van Pittsburgh en ging hij de functie van medisch directeur van de Planned Parenthood Federation vervullen.

15 JANUARI 2014 OP BEVEL VAN DE WAARHEID
https://orderoftruth.wordpress.....com/2014/01/15/how-
De openbaringen van dr. Richard Day
Op onze nieuwe blog ' The Revelations of Dr. Richard Day' nemen we de uitgebreide uitspraken van Dr. Day onder de loep en vergelijken we ze met wereldgebeurtenissen en verschuivingen in de samenleving sindsdien.
We waren verrast om te ontdekken dat de onthullingen van Dr. Day zeer nauwkeurig waren – soms zo gedetailleerd dat het voor deze onthullingen onmogelijk zou zijn om iets anders te zijn dan kennis van een definitief plan.
https://drrichardday.wordpress.com/
AUDIO
Dit zijn de opnames van Dr. Lawrence Dunegan die herinneringen ophaalt aan de bijeenkomst op 20 maart 1969.
De geluidskwaliteit (vooral op banden 3 en 4) is van lage kwaliteit.
Elk van de banden is ongeveer een uur lang en onder elke video staat een link waarmee de YouTube-pagina in een nieuw tabblad of venster wordt geopend.
Band 4 is opgenomen in 1991.
Alle video's zijn alleen audio.
https://drrichardday.wordpress.com/audio/
https://ia800903.us.archive.or....g/28/items/New_Order

image