Wanneer men zich gaat realiseren dat ze CO2 willen reduceren,dat dat betekent dat er minder auto's op benzine/diesel mogen bestaan, zodat iedereen geforceerd wordt een elektrisch model te nemen.
CO2 reduceren is niets anders dan een in marketing verpakte definitie voor wat betekent de mensen massa terug dringen.

Ik had in 2022 een directie-leider die tegen mij zei dat als er teveel vogels in de wereld zijn dan ontstaat er vogelgriep dat zal een deel uitroeien en de rest zal zich opnieuw voortplanten en dat was volgens hem net zo bij mensen. Dus dat wanneer er teveel mensen in de wereld zijn dat er een griep ontstaat waar een deel aan dood ga en de rest plant zich gewoon voort, echter wist hij op geen enkel van mijn kritische vragen een antwoord te geven.
1. wie bepaalt er dan wanneer er teveel mensen in de wereld zijn?
2. diegene die dat bepaalt heeft hij daar dan ook een bepaald aandeel aan?
3. wat als al die mensen die dood gaan toevallig klant die in de winkels het product haalde wat dit bedrijf produceerde en in de winkels ligt, ga je dan ook vervolgens zitten klagen dat de omzet omlaag gegaan is.
4. klinkt dit niet eerder als een excuus om een systeem in stand te houden die toch al verrot is met alle beginnende tekorten en problemen die ontstaan, om dat als legimatie te gebruiken om mensen te vermoorden?
5. mensen gaan altijd dood op natuurlijke wijze,maar als het zo rap en snel moet gebeuren kan je dan niet beter goed nadenken op datgene wat je tot je lichaam laat absorberen?