https://www.newswars.com/covid....-19-is-a-man-made-vi

Ik weet niet of het sommige nog bijstaat maar aan het begin van de cov 19 'uitbraak' was er een onderzoekslaboratorium in india dat een onderzoek publiceerde dat ze markers van hiv aan hadden getroffen in het virus. Dit zou uiteraard alleen mogelijk zijn als het uit een laboratorium kwam en het onderzoek werd al snel herroepen.
Nu is er een zeer bekkende wetenschapper. De man door wiens onderzoek te stelen fauci zijn positie verwierf. Die gewoon keihard hetzelfde zegt. En als het verleden ons iets leerde is het wel dat deze arts maar ook zijn oude collega Judy M hun mond niet houden. Ook niet als ze geïntimideerd of gedemoniseerd worden. Hoe het kan dat een arts als fauci die zelden op eigen houtje heeft gepubliceerd en hoog uit briljant is in hielenlikken en pronken met veren van een ander. De kracht is geweest achter de demonisering en uitsluiting van minimaal 3 briljante wetenschappers blijft me verbazen. Hoewel politiek met deze kleine oplichter wegloopt word hij in wetenschappelijke kringen alleen getolereerd omdat hij je zo geroyeerd krijgt en je je subsidies gedag kan zeggen als hij je resultaten niet mag stelen. Een van de weinige onderzoeken die hij zelf tot stand heeft gebracht. de grieppandemie van 1918 en de verhoogte mortaliteit door gezichtsbedekkende bescherming ( bacteriële longontsteking door mondmaskers) is hij nu verplicht die te ontkennen. De ironie van het lot 👍🏽. Vieze kleine gluiperd heeft samen met zijn trawanten het menselijke ras uitverkocht voor geldelijk gewin.

COVID-19 Is A Man-Made Virus: HIV-Discoverer Says “Could Only Have Been Created In A Lab” – NewsWars
www.newswars.com

COVID-19 Is A Man-Made Virus: HIV-Discoverer Says “Could Only Have Been Created In A Lab” – NewsWars

Breaking News and Information with a strong bias for telling the truth. Censored news and analysis that you won't find anywhere else.