Zuckerberg is de Angelina Jolie van internet.

Vaticaan leverde de satelliet voor de verkiezingsfraude in de VS Meerdere mensen in Italië zijn reeds gearresteerd. Ook Obama staat nog iets te wachten en wachten op de laatste gegevens voor het sluitende bewijs. Kijk alvast de video op Parler. Parler wordt AL GEBOYCOT DOOR GOOGLE Ons advies STA OP! En stap over naar http://vriendenplek.nl https://video.parler.com/Y3/iW..../Y3iWk7KPgwNj.mp4?_=
Bedankt voor je bericht.

Facebook is allesbehalve een privébedrijf; het heeft 500 miljoen belanghebbenden. En terwijl Silicon Valley in belang is gegroeid, zijn technische managers beroemdheden geworden. Mark Zuckerberg wekt meer belangstelling bij onze lezers dan de meeste Hollywoodsterren.

Nu kun je zeggen dat hij zijn beroemdheid niet op dezelfde manier verhandelt. Maar dat is niet helemaal waar. Hij poseert voor foto's voor tijdschriftomslagen en verschijnt op conferenties. Het is niet alsof hij een complete kluizenaar is.

Wat betreft het adres ... Nou, ten eerste, nee, we hebben het niet gepubliceerd. Maar je kunt het afleiden. En? Met online databases zoals Nexis Public Records zijn de adressen van de meeste mensen nu gemakkelijk beschikbaar. Je kunt er bijvoorbeeld al die van mij vinden.

Of hier .

Ik denk dat je vastzit in een vorig tijdperk - een tijdperk waarin journalisten speciale toegang hadden tot informatie en deze spaarzaam en 'verantwoord' verspreidden. Nu is er veel minder onderscheid in het beroep: iedereen heeft toegang tot voorheen bevoorrechte informatie en iedereen kan deze publiceren. We kunnen ons allemaal beter aanpassen.

Je laatste punt: dat zelfs als Zuckerberg een eerlijk spel was, de vriendin dat niet was. Ik heb hier het meeste medeleven mee. Maar nogmaals, pas het Hollywood-model toe. Als een onbekende een affaire had met Angelina Jolie, zouden ze niet langer een onbekende zijn.

Zuckerberg is de Angelina Jolie van internet. De media-interesse in hem valt niet te ontkennen. Zijn geliefden, vrienden en kennissen - net als die van elke andere beroemdheid - zijn gevangen in de draaikolk. Hij moet een keuze maken; en ze moeten een keuze maken. En geen van de keuzes - terugtrekken uit het publieke oog, opgeven van vriendschap - is smakelijk.

Voel je vrij om dit antwoord te publiceren.

vriendelijke groeten

Nick

image