Gekopieerd...

Corona heeft inmiddels Nederland in 3 groepen verdeeld.
Zij die bang zijn voor hun gezondheid.........
Zij die bang zijn voor hun vrijheden.........
Deze beide groepen die een jaar geleden nog vaak goede vrienden en intieme families waren zijn inmiddels bang voor elkaar en er ontstaan verschillende meningen die regelmatig uitlopen op scheuringen en definitieve beëindigingen in en of deze relaties.
En nog de derde groep, dat is de groep visionairs met geweldige kwaliteiten en inzichten in de menselijke geest en psyche die ons naar dit intern verdeelde land hebben geleid.
De apocalypse wordt niet veroorzaakt door het virus, maar door hoe er dictatoriaal leiding aan het land is gegeven...............
En het virus zelf, in alle cijfers toont het zich als niet veel ernstiger dan een normale griepepidemie inclusief na een aantal maanden de gemuteerde varianten.
Helaas...........we zullen moeten leren leven met dit nieuwe abnormaal tenzij we de angst voor het virus uitschakelen door het weer als een normale griep te beschouwen of we moeten de invloed van de visionairs die hier leiding aan hebben gegeven uitschakelen door hen te vervangen voor leiders die weten wat voor een vernietigende invloed angst op de mens heeft.
Het beste in natuurlijk allebei doen...........