Korte en bondige uitleg dat Corona ´onnatuurlijk´is

De Japanse hoogleraar fysiologie of geneeskunde, professor dr.Tasuku Honjo, baarde recent opzien in de media door te zeggen dat het coronavirus niet natuurlijk is.

Als het natuurlijk is, zal het niet zo de hele wereld hebben beïnvloed. Omdat, afhankelijk van de aard, de temperatuur in verschillende landen verschilt. Precies wat Maurice de Hond aantoonde met zijn rekenmodellen over luchtvochtigheid en temperatuur!

Als het natuurlijk was, zou het alleen landen hebben getroffen met dezelfde temperatuur als China. In plaats daarvan verspreidt het zich zelfs naar een land als Zwitserland, hoog in de bergen! Op dezelfde manier als het zich verspreidt naar woestijngebieden. Terwijl als het natuurlijk was, het zich zou hebben verspreid op koude plaatsen, maar zou zijn gestorven op hete plaatsen.

Ik heb 40 jaar onderzoek gedaan naar dieren en virussen. Dit ‘virus’ is niet natuurlijk. Het is ´vervaardigd´ en het virus is volledig kunstmatig. Ik werkte 4 jaar in het Wuhan-laboratorium in China. Ik ken al het personeel van dit laboratorium goed. Ik heb ze allemaal gebeld na het Corona-ongeluk.

Maar al hun telefoons zijn al maanden dood! Het is nu duidelijk dat al deze laboratoriumtechnici dood zijn. Op basis van al mijn kennis en onderzoek tot nu toe, kan ik dit met 100% vertrouwen zeggen dat Corona niet natuurlijk is. Het kwam niet van dieren zoals Vleermuizen of Gordeldieren.

China heeft het gehaald. Als wat ik vandaag zeg, nu of zelfs na mijn dood onjuist blijkt te zijn, kan de regering mijn Nobelprijs intrekken. Maar China liegt en deze waarheid zal ooit aan iedereen worden onthuld. Kijk op:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tasuku_Honjo.

GELIEVE DOOR TE STUREN NAAR HET GROOTSTE AANTAL ZODAT DE SCHULDIGEN MOETEN BETALEN VOOR WAT ER MET ONS ALLEMAAL GEBEURT!!!

Tasuku Honjo
Japanese immunologist

Tasuku Honjo. - Wikipedia