Mijn heerlijke hardwerkende vrolijke sportieve knul begint in een depresieve slordevos te veranderen door deze k.. lockdown. Heel zijn 16e levensjaar is dit prachtige kind nu al opgesloten, beperkt en gepoogd hem te brainwashen. En voor wat? Zodat 0,23% gered kan worden! 0,05% onder de 70 jaar. Omdat hij nu ineens verantwoordelijk is voor een ander zijn gezondheid?

Bescherm jezelf zou ik zeggen!! Mijn kind hoeft niet opgeofferd te worden voor jou opa of tante die al op het randje ligt!

Mijn gezin, onze economie, onze toekomst, de kinderen, de psychische gezondheid van 60% van de bevolking opofferen voor wat? Mensen die al geleefd hebben, mensen met overgewicht die zich normaal ook weinig druk maken om hun gezondheid of voor cronich zieken die al gewend zijn dat hun leven aan een zijde draad hangt en ze weinig kunnen. Sluit hun vrijwillig op of niet. Boeit me niet. Maar hier gaat de beuk er in. En weet je wat mijn tieners, pubers mogen dit weekeind. Een feest geven. En de eerste agent die de wet overtreed door zonder huiszoeking mijn huis te betreden heeft een groot probleem. Zal een uitgeprinte versie van de noodwet op mijn deur plakken waar in duidelijk staat dat iemand zijn woning uitgezonderd is van de noodwet.

Kijk toch verdomme eens goed wat we laten gebeuren!! 😤🤬😭. 3 van vorig jaar en 1 van dit jaar. En het waren allemaal profielfoto's van zijn Whatsapp. Ik zag het en ik schrok. Zag het zo duidelijk. En hier in huis proberen we echt veel goofy dingen te doen en verbinding en sociale interacties niet te beperken. Maar het leven is gewoon niet leuk meer. We zijn zo hard aan het overleven. Of dat nou het virus of de maatregelen zijn. Dat we vergeten te leven.

Ik ben er klaar mee!
#waarligtjougrens

image
image
image
image