πŸ‘€ Hieronder staat mijn reactie op de laatste video van Peter Baars van de Gulden Middenweg (interessant om naar te luisteren en kijken video link onder post ).
πŸ€“ Voor de mensen die geΓ―nteresseerd zijn en zelf hun onderzoek willen doen zoek naar de verschillen van de wetten van het land en Zee recht ( de "wetten" van het water ) want deze verschillen.
🀑 Het inspireerde me tot deze quote die ik hier nu ook gelijk plaats. Even voor de duidelijk je kunt niet winnen met voetbal als de tegenpartij aan het schaken is en schaak regels gebruik en jij denkt met voetbal regels te werken en dat is er aan de hand met de rechtspraak die kromspraak is mensen worden voor de gek gehouden.
😎 Peace Love Unity Respect en Namaste πŸ™
~~~
~~~
πŸ‘€ Peter met alle respect maar het word tijd om op te houden met te praten over het maken van wetten door de regering en overheden deze maken geen wetten zij maken bedrijfs- regels voor hun medewerkers en klanten. Een jurist hoort dit te weten de basis van echte wetgeving is natuurlijk recht waaruit rechten van de mens en grondrechten voort komen dit zijn de wetten van het land. bij overheden is sprake van de "wetten" van de zee aka handels recht. Het feit dat dit niet bekent is bij de mensen geeft het falen van ons schoolsysteem en onze cultuur aan op dit vlak. Er wordt altijd gezegd iedereen wordt geacht de wet te kennen en dit is niet het geval. het trieste is dat zelf zij die rechten studeren uit gaan van de verkeerde basis. " je kunt nooit iets recht maken wat krom is als je denk aan land te staan en gebruik te maken van de spelregels van de zee dan begeef je jezelf op laag water"- Frank Remie 20 Febr. 2021 Breda. 😎 Peace Love Unity Respect en Namaste πŸ™

image