Ik weet niet of het waar is hoor....

Minister-president Mark Rutte overleden
Mark Rutte is vanmorgen tijdens een werkbezoek aan een snackbar in Medemblik overleden als gevolg van een allergische reactie na het nuttigen van een satékroket.
Volgens de RVD was niemand in de omgeving van de minister-president op de hoogte van deze levensbedreigende pinda-allergie.
De ex-vriend van Mark Rutte, de flamboyante journalist, columnist en televisiepresentator Jort Kelder is tot voorlopig waarnemend minister-president benoemd door koning Prins Pils. Deze unieke keuze is in overleg genomen met de vicepremiers van het kabinet, vanwege het feit dat zij het te druk hebben met hun obligate, van kiezersbedrog doortrokken verkiezingscampagnes in het kader van de Tweede Kamer verkiezingen die op 17 maart plaats zullen vinden.
Waarnemend premier Kelder verklaarde vanmiddag, tijdens de persconferentie na het eerste kabinetsberaad onder zijn leiding, dat de prioriteiten van het kabinet overeind blijven: het verder muilkorven van de bevolking met als excuus de wereldwijde coronapandemie en de totale vernietiging van de culturele sector van Nederland.
De ex-vriend van de overleden Mark Rutte verklaarde tijdens dezelfde persconferentie dat er geen enkele eerdere aanwijzing was geweest dat Rutte allergisch zou zijn voor pinda’s: ‘Hij had er simpelweg nooit zin aan,’ aldus waarnemend minister-president Kelder.
Wereldleiders hebben geschokt gereageerd op de dood van Mark Rutte. De geëmotioneerde Amerikaanse president Joe Biden eerde Mark Rutte met de ontroerende woorden: “Mark Rutte was als een meeuw die je onderschijt en daarna doorvliegt.”