Opvallend bericht van JanD op https://tpo.nl/2021/03/26/brie....fje-van-jan-aan-piet
Wij nemen het laatste stuk want dat we te maken hebben met het meest corrupte kabinet in de geschiedenis waar moord-- en doodslag gewoon begint te worden met een 'knipoog naar de kiezers' die VVD en D'66 gestemd hebben. Veel van deze goedgelovige kiezers beseffen niet welke corruptie er aan de gang is. Rutte zegt net als de Duitsers: "Wir haben es nicht gewusst".
Jan maakt zich bezorgd over Pieter Omtzigt en zijn familie Lees hieronder en ga dan naar zijn website waar de gehele column is te lezen:

Jan D.
Tegelijkertijd maak ik me op menselijk gebied ernstig zorgen over jou.

Je weet zó veel van onfrisse zaken die je niet meer in je portefeuille hebt en wat je niet met de buitenwereld hebt gedeeld.

En waar ligt hun grens?

Hoever willen ze gaan om jou kalt te stellen?

Ik moest gisteren veel denken aan mijn oud-Panorama-collega Fred de Brouwer.

Fred de Brouwer kwam op vrijdag 14 maart 2014 bij een verkeersongeluk in zijn woonplaats Chonburi in Thailand om het leven. Hij reed op een scooter en werd overreden door een witte auto, die hem volgens getuigen gemakkelijk had kunnen ontwijken. De dader is nooit gepakt.

Saillant detail is dat Fred de Brouwer op dat moment een afspraak had met de redactie van het programma Pauw en Witteman om naar Nederland te komen. Hij was van plan het stilzwijgen te doorbreken over een zaak waarin de Utrechtse rechtbank juist in die week getuigen verhoorde.

De zaak betrof een prominent VVD-lid (dat overigens nooit veroordeeld is).

Jij kent dat prominente VVD-lid, Pieter

Goed zelfs.

Sterker nog: het was de eerste zaak waarin jij je had vastgebeten, waarin Mark Rutte jou zou hebben gedwarsboomd.

Weet je nog?

Wat ik bedoel, Pieter: Nederland wil je graag als ‘beste Kamerlid ooit’ in de Tweede Kamer houden, maar het is nog veel belangrijker dat je vrouw haar man en je dochters hun vader houden.

Dus ik zou het uit menselijk oogpunt, nu dit land toch stuk is, heel goed begrijpen als je de komende tijd de “functie elders” in een mooi buitenland aanvaardt die VVD en D66 voor je gaan regelen.

Pas alleen wel goed op in het verkeer…

Sterkte en groet,

JanD
Lees hier verder voor het hele artikel:
https://tpo.nl/2021/03/26/brie....fje-van-jan-aan-piet

BRIEFJE VAN JAN - Aan Pieter Omtzigt | ThePostOnline
tpo.nl

BRIEFJE VAN JAN - Aan Pieter Omtzigt | ThePostOnline

Ik moest gisteren veel denken aan mijn oud-Panorama-collega Fred de Brouwer...