14 Miljoen mensen laten zich ondedrukken door drie mensen maar nu is Hugo de Jonge is de realiteit helemaal kwijt na de winst van de FvD - Zijn gezicht getreurd door moeheid en lijkt het wanhoop. U moet wel erg goedgelovig zijn als we dit demissionaire kabinet met al deze zogenaamde missionarissen nog vertrouwd. De groep van ongelovigen is inmiddels gegroeid naar 3 miljoen.
Baudet reageert op Twitter fel op de aanval van De Jonge op hem en zijn partij. "Deze mannen: Rutte en De Jonge zijn het contact met de werkelijkheid volledig verloren", stelt hij. "Ze zitten in een bubbel van gekte, een hysterie waar ze niet meer uit kunnen komen."
Laatste nieuws: ‘Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’ Amerikaanse strategische bommenwerpers met kernwapens simuleren op dit moment boven Canada een eventuele aanval over de Noordpool op Rusland – NAVO is ‘toevallig’ met grote militaire- en marine oefening in en rond Zwarte Zee bezig – 13 Russische oorlogsbodems in Oostelijke Middellandse Zee en 4 in het Kanaal, op schootsafstand van Londen, Parijs, Brussel en Den Haag.