👀 Englisch below post (vrije vertaling) “Liefde is het herkennen van de eenheid in een wereld van dualiteit”-Alan Watts. Ik wil daar wat over vertellen na het Vrede stukje in mijn motto komen we op Liefde en Eenheid. Het dualiteits principe is Yin Yang dit is een natuurwet.
🤓 Dus we hebben de Conjunctie gehad op 21 December 2020 en ik zag een heleboel mensen die verlichting willen bereiken dingen zeggen in de trend van we moeten af van dualiteit om eenheid te kunnen bereiken. Alsof deze twee daadwerkelijk twee gescheiden dingen zijn. Dit is natuurlijk niet het geval beide zijn en beide zijn nodig dit dient gerealiseerd en geaccepteerd te worden door de mensen die willen groeien in hun spiritueel bewustzijn.
🤡 Yin Yang is het principe van dualiteit. De reden waarom ik hier veel over praat naast het feit dat ik geboren ben in oktober en dus een weegschaal ben die alles in het leven afweegt is omdat met die balans en juist gebruik van Yin en Yang op gelijkwaardig nivo respect getoond word aan beiden en hieruit volgt automatisch de eenheid hiervan en dan realiseer je en besef je dat dit pure liefde is. 💖 PLUR😎N🙏 #vriendenplek

image