WAARSCHUWING
Vandaag was het onderstaande op de radio maar is ook vermeld bij de NOS.
Sowieso blijven de vaccinaties een duistere zaak!
Maar toen ik het hoorde en zojuist ook nog eens nalas, dacht ik: "wat is dit voor ziekelijk iets?" Een aantal gevaccineerde hebben tussen de 25-65 jaar trombose ontwikkeld in combinatie met verlaagde bloedplaatjes, bij 2 personen ontwikkelde 10 dagen na de vaccinatie een uitgebreide longembolie en een trombose en een hersenbloeding!
Nu worden alle mensen, 10.000 burgers ONDER de 60 door de Ministerie van Volksgezondheid gewaarschuwd, afgebeld, want het wordt uitgesteld!! O ja, natuurlijk ze laten mensen van 60 en erboven toch gewoon komen?? En trouwens waar ligt de grens? Is iemand die bijvoorbeeld net 60 is geworden minder vatbaar dan iemand van bijvoorbeeld eind 59, voor deze afschuwelijke en dodelijke bijwerkingen?
Ik moet even spuien, ben dit zo zat, walg ervan! 25 of 90 jaar, het maakt me niet uit hoe oud, allemaal even belangrijk! Die smerige huichelaars die dit aan de burgers brengen, mogen die vaccinatie van mij in hun eigen achterwerk stoppen! Als dat ding voor iedereen verplicht wordt, dan zullen ze mij hier in een dwangbuis weg moeten halen want ik zal me verweren tot mijn laatste snik!


https://nos.nl/artikel/2375138....-voorlopig-geen-astr

zoom in
nos.nl

zoom in

Directe aanleiding voor de stop zijn de bloedstollingsproblemen die bij vijf Nederlandse vrouwen werden geconstateerd na hun vaccinatie. Een van hen is overleden.