Beste burger Kunt uzelf ook nog iets op zoeken of blijft u klakkeloos alles maar aannemen wat bij #wnl, #beau, #op1, #jinek, #nos, #devooravond gezegd wordt. Acht uur per dag wordt u gehersenbrainet. Doe dat ding uit - die TV - en zoek zelf eens iets op!.
BRON: Website EMA
ALARMEREND: 1 vaccin dat in Europa 121 duizend bijwerkingen meldt, waarvan 12 duizend alleen al uit Nederland. Ik daag u uit. Reis met me mee. Klik op de flyer hier beneden, klik op de letter C, scroll down naar COVID-19 en open de Moderna bijwerkingen pagina. Of "leuker", #pfizer #tozinameran
Het gezever over VaxZeria gaat erbij mij niet meer in. Als er zes doden vallen in een winkelcentrum door een schutter wordt het 10x gebracht bij de NOS en heet het een drama. Als er 222 doden vallen door een vaccin dan is dat beter dan dat je corona krijgt waar 99,7% van geneest en meestal mensen met onderliggende ziektes dood gaan aan COVID-19 en nu ineens is het 'NA' het vaccin volgens Hugo de Jonge. Huisartsen krijgen 150.000 boete als ze #hcq voorschrijven.

#vaccins bijwerkingen- doden en blijvende invaliditeit cijfers https://brandhaard.com/2021/04..../07/vaccins-bijwerki Het is niet te geloven #op1 en #ernstkuipers Ernst Kuipers Je weet dat vaccins maar drie maanden meegaan en dat je dus om de drie maanden een spuit moet krijgen. Bij #pfizer nu nog om de zes maanden.
Mensen geloven het niet meer! Een kabinet dat liegt en blijft bedriegen ook vandaag weer met het spelletje kamervoorzitter. Mensen worden bang voor AstraZeneca en was het alleen maar AZ.
Vandaag de Eudra-vigilance database bekeken Notabene de statistieken van de EMA zelf.
SCHOKKEND dat Ernst Kuipers en de EMA zelfs niet praten wat de gevolgen van de vaccins voor de toekomst zullen zijn. Of de #astrazeneca / #vaxzevria { de bijsluiter laten zien SCHOKKEND} Zie het met je eigen ogen. Of lees gewoon dit artikeltje.
Ik stel voor dat je klikt op onderstaande statistiek en dan gaat naar Pfizer TOZINAMERAN.

image