Geblokkeerd op Facebook en Twitter? Wees welkom op Vriendenplek, het censuurvrije social media alternatief!

Ben je op zoek naar een alternatief social media platform als je wordt geblokkeerd op Facebook, Twitter of Youtube? Hier, op Vriendenplek ben je welkom!

Sinds het begin van de Corona-crisis is er een apart fenomeen ontstaan. Facebook, Twitter, Linkedin en bijv. Youtube blokkeren mensen die proberen hun informatie naar buiten te brengen of een alternatief geluid te laten horen als het gaat om het Corona of covid-19 verhaal. 

Nooit eerder hadden wij last van of gehoord over 'fact-checkers'. Dit 'fenomeen' ontstond pas toen 'Corona' in ons leven kwam. 

DEEL DIT BERICHT AUB MET ZOVEEL MOGELIJK VRIENDEN WANT IEDEREEN MOET WETEN VAN HET BESTAAN VAN VRIENDENPLEK!

Lees ook:

 

Vanaf het begin is er een tamelijk grote groep mensen die dit verhaal in twijfel trekken en die dolgraag hun bevindingen of kritiek hieromtrent willen delen met hun medemens. Echter, het grote probleem is dat big-tech social media kanalen, zoals Facebook, Twitter, Linkedin en Youtube mensen die hiertegen in het verweer komen, terstond blokkeert (voor onbepaalde periode óf permanent). Alsof al hun medewerkers medische experts zijn die het beter weten dan gerenommeerde artsen en  wetenschappers (die hiervoor jaren hebben gestudeerd) en hun stomweg blokkeren als zij hun informatie naar buiten brengen. 

Dit is een erg apart fenomeen, want, zijn de medewerkers van Facebook , Twitter en Youtube wel geschoold genoeg om te bepalen of zij meer kennis van zaken hebben en meer kennis hebben dan gerenomeerde artsen en wetenschappers? Ik vind dit op zijn zachtst gezegd 'vreemd'. Daarnaast vraag ik me af:  'Wie denken deze grote sociale netwerken wel niet dat zij zijn, door zich te bemoeien met onze gezondheid? Alsof onze 'gezondheid' hen ook maar ene barst kan schelen? Zij dienen voor het delen van informatie en hebben zich niet te bemoeien met onze gezondheid. Het gaat facebook en Twitter niet om het tegengaan van het verspreiden van desinformatie maar om het blokkeren van de waarheid!

Zeg nu eerlijk:  Wil jij überhaupt lid zijn van een social media platform dat jou om het minste geringste blokkeert én censureert? Wil jij daar eigenlijk nog wel gebruik van maken? Facebook en Twitter jagen hun eigen leden weg met hun censuur- en blokkeerbeleid. IEDEREEN ZOU FACEBOOK EN TWITTER MOETEN VERLATEN, ZEKER IN DEZE TIJD!

Op Vriendenplek zul je niet worden belaagd door AI,  Factcheckers en zul je nóóit worden geblokkeerd, tenzij je je héél erg misdraagt natuurlijk ;-) !

Velen doen verwoede pogingen de mensheid te informeren over de Corona situatie en de zaken die gewoonweg niet kloppen. Het is op Facebook en Twitter niet langer mogelijk om de mensen op een veilige manier te informeren over jouw onderzoeken omtrent deze situatie,  daarom is er een alternatief sociaal netwerk nodig, waar je vrij en zonder censuur de mensen kunt informeren. Vele mensen zijn nu op zoek naar alternatieve en censuurvrije social media kanalen en weten niet zo goed waar zij een platform kunnen vinden om hun informatie te delen!

Je bent van harte welkom hier op Vriendenplek, het platform waarop je nu dit blogartikel leest.

Wat is Vriendenplek?

Vriendenplek is een nog relatief jong en betrekkelijk onbekend (bij het grote publiek) social media platform waar jij vrij en onbekommerd jezelf kunt zijn en naar hartelust ál jouw informatie kunt delen, zonder dat 'fact-checkers' jou op de huid zitten. Hier op Vriendenplek is ook geen zogenaamde 'jail' en zullen er geen blokkades komen als jij een alternatief geluid wilt laten horen! Vriendenplek staat niet onder controle van overheids-organen en je bent echt helemaal vrij om te delen wat jij ook maar wil. Vriendenplek is een social media platform dat als een warme deken fungeert en waar alle leden op een respectvolle en warme manier met elkaar omgaan.

Vriendenplek is een social media platform waar Zwarte Piet overigens van harte welkom is ;)

Verder zijn er ook géén algoritmes die bepalen wat jij wél of niet te zien krijgt. Nieuwe berichten komen simpelweg in chronologische volgorde op de algemene tijdlijn van Vriendenplek te staan.

Vriendenplek is een snelgroeiend social media platform dat in veel gevallen erg lijkt op Facebook, maar toch werken bepaalde dingen hier anders dan op Facebook, want het is een ander systeem. Vele mensen die momenteel de censuur op Facebook en alle andere grote social media platforms ervaren krijgen te maken met veel frustratie en boosheid, omdat hun nieuws nauwelijks meer naar buiten komt.

Op Vriendenplek staat het jou vrij om jouw informatie te delen zonder dat je bang hoeft te zijn voor de zeer hinderlijke factcheckers die overal een Covid-labeltje aan plakken en de lezers vertellen dat sommige informatie misleidend kan zijn. Persoonlijk vindt ik dit een eng fenomeen, want voordat er uberhaupt sprake was van Corona, waren er geen factcheckers. Ik vind het zelf zeer vreemd dat Facebook en Twitter zich bemoeien met welke informatie er wordt verspreid op hun platforms.

Wat ik persoonlijk het leukste vindt aan Vriendenplek is dat je hier je profiel helemaal mooi kunt pimpen naar eigen smaak als je verstand hebt van CSS. Kijk maar eens op mijn profiel. Dit is erg leuk als je als bedrijf of organisatie er een beetje uit wilt springen met een professioneel-ogende profielpagina. Ook voor artiesten is het leuk om een mooie gepimpte pagina te hebben. Bovendien is het ook best 'stoer' om een gratis profiel aan te maken op een social media  platform als Vriendenplek!

Als je een kant-en klaar profiel thema zoekt kun je deze downloaden van deze website, waar je gratis en op maat gemaakte Vriendenplek-thema's / profielpimps kunt vinden. Deze website is nog in opbouw en er komen in de toekomst nog veel meer.

Als je niet zoveel verstand hebt van profiel pimpen kun je je pagina op een hele eenvoudige manier al gezellig maken door een persoonlijke profielcover of achtergrond afbeelding te uploaden.

Wat nu als jouw vrienden nog niet op Vriendenplek zijn?

Vriendenplek is nog tamelijk nieuw. Sommige leden worden hier schoorvoetend lid, omdat het vertrouwen is beschaamd. Sommigen registreren zich op Vriendenplek, kijken even rond en ontdekken dat hun vrienden hier (nog) geen lid zijn. Wel, elk nieuw platform moet ergens beginnen. Het kan heel logisch zijn dat jouw vrienden hier nog geen lid zijn vanwege de betrekkelijke nieuwheid van het platform. Daarom is jouw hulp ook nodig om het woord naar buiten te brengen en Vriendenplek onder de aandacht te brengen. Het is hier immers veel leuker en gezelliger dan op de kille bigtech social media. Je kunt jouw vrienden de website laten zien en hen gewoon vragen om ook lid te worden en hier een nieuwe vriendenkring op te bouwen.

Op Vriendenplek zijn op het moment van schrijven veel wakkere mensen aanwezig en zij hebben het hier enorm naar hun zin en ervaren de vrijheid die je op Vriendenplek hebt, als een ware verademing!

 

Vriendenplek heeft leden nodig!

 

Omdat Vriendenplek nog betrekkelijk jong en tamelijk onbekend is, kun je hier nog niet meteen dezelfde interactie verwachten die je hebt op Facebook en Twitter, die miljarden leden en gebruikers hebben. Er is ook geen enorm groot team van medewerkers. Vriendenplek doet het momenteel met enkele vrijwilligers en moderators. Er zijn (nog) geen miljarden leden, zoals op Facebook en Twitter maar het platform biedt je alle mogelijkheden die facebook en twitter jou ook bieden.

Verwacht niet als je hier een pagina of groep aanmaakt dat je dan meteen dezelfde interactie zult krijgen als op Facebook, omdat hier de leden nog moeten binnenstromen. Als je hier een pagina of groep aanmaakt, dan zul je die ook zelf flink moeten promoten op al jouw andere kanalen, zo krijgt Vriendenplek ook meer bekendheid! Verspreid dus het woord zoveel als je maar kunt!

Hoewel Vriendenplek nu aardig aan de weg begint te timmeren met duizenden leden,  zijn er nog véél meer leden nodig om de groepen en pagina's ook echt actief te maken. Vriendenplek moet een begrip worden bij al die mensen die zich uitgebuit voelen door Facebook en Twitter en waar zij op een enorm schofterige manier monddood worden gemaakt.

Daarom heeft Vriendenplek jóuw hulp nodig door het woord naar buiten te brengen. Waarom? Gewoon omdat het hier een ontzettend fijne plek is waar werkelijk NIEMAND elkaar in de haren vliegt als men een andere mening heeft. Op Vriendenplek zijn veelal wakkere mensen aanwezig die elkaar steunen. Er is ook geen financieel winstoogmerk en de leden worden niet uitgebuit om hun data. Het systeem is veel simpeler dan bijv. Facebook met al haar tierelantijnen waarin je eigenlijk moeilijk je weg kunt vinden.

Schrijf artikelen over Vriendenplek!

Jij vindt toch ook dat iedereen het recht heeft om informatie te delen en dat mensen zelf moeten kunnen bepalen of iets wáár is of niet waar? Als jij besluit om hier lid te worden, help Vriendenplek dan een handje door een artikel te schrijven over de website,  op die manier krijgt Vriendenplek meer bekendheid en weten meer mensen van het bestaan ervan af. Zeker in deze tijd, waarin censuur hoogtij  viert, is het zéér belangrijk dat mensen een plek hebben waar zij in contact kunnen blijven met anderen, omdat Facebook, Twitter én Youtube géén veillige plekken meer zijn om jouw informatie te delen.

Laat mensen ook via jouw kanalen of website weten dat je hier een profiel hebt en verwijs er naartoe vanaf jouw kanalen.

Alle andere zusterwebsites van Vriendenplek:

  • Deeljenieuws (Hier kun je zelf censuurvrij nieuwsartikelen en onderzoeken delen)
  • Deeljefotosapp (Het Nederlandse Instagram alternatief van Vriendenplek, eveneens censuurvrij)
  • Deeljevideos (Het Nederlandse censuurvrije alterrnatief voor Youtube. Hier kun je al jouw video's delen)
  • Muziek Podcast app (Het censuurvrije alternatief voor Spotify waar bekende en onbekende artiesten hun eigen muziek en podcasts kunnen delen)

Vriendenplek biedt jou dus een heel universum aan alternatieve social media mogelijkheden!

Waar kan ik mooie profiel layouts vinden voor mijn Vriendenplek profielpagina?

Wil je je profiel pimpen op Vriendenplek maar snap je nog niet zo goed hoe dit werkt met CSS-codes, geen nood. Ik maak Vriendenplek profielpimps / layouts en heb alvast een selectie online gezet van wat ik tot nu toe gemaakt heb!

Op de website Vriendenplek-layouts ben ik bezig mijn Vriendenplek profiel pimpsetjes online te zetten. Op deze website vindt je GRATIS Vriendenplek profiel layouts en kun je ook een verzoek doen voor MAATWERK (een persoonlijke profiel pimpset voor jouw Vriendenplek profielpagina) 

Updates van nieuwe VP-layouts kun je vinden op deze VP-pagina: VP-layouts

 

Verspreid aub deze flyer via Whatsapp, Telegram, Facebook, Twitter of welk ander alternatief social media kanaal je ook gebruikt:

 

Verspreid bovenstaande Flyer met QR-code om Vriendenplek aan meer leden te helpen

Om het jullie makkelljker te maken om vrienden uit te nodigen voor Vriendenplek, heb ik bovenstaande QR-code gegenereerd. Met deze QR-code kun je razendsnel lid worden en je aanmelden voor Vriendenplek. Het is van het grootste belang dat de wakkere mensen een alternatief social media kanaal hebben om hun informatie te verspreiden, demonstraties aan te kondigen, video's te delen op het censuurvrije Youtube alternatief https://deeljevideos.nl zonder dat je content waar je vele uren in hebt gestoken, wordt verwijderd door de Facebook, Twitter of Youtube-maffia die jou op de nek zit!

Sla de QR-code op op jouw telefoon, computer of tablet. Print het uit en hang het overal op. Laat er desnoods T-shirts mee bedrukken of petjes of andere zaken die opvallen. Heb je een winkel , cafe of restaurant, en steun je het monsterlijke Corona-beleid NIET? Hang deze QR-code dan op in jouw winkel, zet het op je kassabonnen, zet het op je website of leg het op je toonbank neer en geef het aan je klanten.

Helaas is Vriendenplek nog niet zó enorm bekend in Nederland, maar Vriendenplek doet toch aardig zijn best om aan de weg te timmeren, en in het tamelijk korte bestaan van de website heeft het toch al in vele gevallen haar nut bewezen. Want, Vriendenplek is 'het gat in de dijk' waardoor belangrijke informatie naar buiten sijpelt.

Is er ook een app?

Ja, die is er, maar die zul je niet vinden in de Appstore of in Googleplay. Vanwege het strikte censuurbeleid in beide stores heeft Vriendenplek ervoor gekozen hun apps niet in de Appstore of in Googleplay aan te bieden. Je kunt de apps direct downloaden vanaf de site. Zo hebben Apple en Google dus géén zeggenschap over de apps van Vriendenplek!

Op dit moment is de app alleen beschikbaar voor Android. Aan een Apple-app wordt gewerkt en die zal hoogstwaarschijnlijk ergens in de toekomst gaan verschijnen.

Je kunt de apps downloaden vanaf deze pagina!

Nodig vrienden uit voor Vriendenplek en verdien € 0,10 voor elk nieuw lid dat via jouw affiliate-link lid wordt. 

Vriendenplek beloont jou met een leuke kleine vergoeding als jij leden werft voor de site. In dit artikel dat ik onlangs schreef leg ik uit hoe het affiliate-marketing systeem van Vriendenplek werkt!

Heb je dit bericht opgepikt via google of heb je de link van een Vriend gekregen en ben je nieuwsgierig geworden?

Klik dan op onderstaande knop om metéén lid te worden en je wereld te veranderen!

Vriendenplek zoekt medewerkers:

Het wordt steeds drukker op Vriendenplek en steeds meer mensen vinden hun weg naar deze website. En met meer leden is er natuurlijk ook meer toezicht nodig. Moderators die de boel een beetje in de gaten houden en content spotten wat echt niet door de beugel kan, zoals extreem geweld of dierenleed, spammers, scammers, etc., etc., etc.

Tevens zijn er ook mensen nodig die leuke dingen kunnen bedenken voor de website, en programmeurs die nieuwe features voor de site kunnen ontwikkelen. Mensen die kennis hebben van CSS om profiel-thema's te maken, en ga zo maar door.

Marc schreeff onlangs dit artikel waarin VP op zoek is naar vrijwilligerd

Heb jij creatieve ideëen en weet je zeker dat jij op vrijwillige basis een aanwinst kunt zijn voor het platform? Meld je dan via het contactformulier.

Wil je het systeem eens uitproberen? Klik dan op onderstaande knop om meteen lid te worden:

 

 

 


Zohra

84 Blogs posts

Reacties