Online kleuren voor volwassenen

Ik heb een leuke bezigheid ontdekt, online kleuren op mijn mobiel. Hoe het werkt vertel ik jullie in mijn blog.

Een tijdje geleden ontdekte ik online kleuren voor volwassenen op mijn smartphone. Ik was even aan het rondkijken in de Playstore en mijn oog viel op online kleuren. Zo ben ik op het idee gekomen.

Als ik tussendoor even rustig wil zitten, of moet wachten ergens, dan kan het heerlijk zijn om even te kleuren. Natuurlijk kan dat ook met stiften en potloden. Maar momenteel vind ik het even handig en leuk om dat op mijn mobiele telefoon te doen. Ook even liggend op de bank is het handig. Geen gedoe met stiften en een kleurboek.

Uit de Playstore kun je kiezen uit diverse soorten kleurboeken (apps). Ik ben al een tijdje aan het online kleuren. Ik was begonnen met Coloring for Adults. Een erg leuke kleurapp, sommige kleurplaten moet je betalen. Dit staat overigens duidelijk aangegeven. Maar er staan genoeg andere welke gratis zijn. 

Ik heb een paar weken niet gekleurd en zag nu een andere app.  Het kleurboek waar ik nu in bezig ben is super handig en gratis. Deze heet Mandalas Coloring.#

Als je het kleurboek hebt geïnstalleerd op je telefoon, kun je een kleurplaat gaan uitkiezen. Je tikt met je vinger op de kleurplaat. Je kunt inzoomen om beter te kunnen kleuren. Het spreekt eigenlijk allemaal wel voor zich. Het handige aan deze is dat je tussendoor je kleurplaat kunt opslaan. Als je even geen zin meer hebt of wat anders wilt gaan doen dan is dat geen probleem. Als je weer inlogt kun je de kleurplaat weer laden en verder gaan waar je was, ideaal.

Ik heb ook nog wel wat andere geprobeerd, maar niet elke bevalt en sommige zijn gewoonweg niet handig. 

Ook kun je kleuren op nummer en er staan nog veel meer varianten bij.

Voorlopig houd ik het bij deze, de kleurplaten zijn in allerlei maten te kleuren. Je kunt voor kleine kleurplaten gaan, maar ook zijn er grote. Je kunt makkelijk wisselen naar een ander kleurenpalet. Ook kun je kiezen uit verschillende categorieën kleurplaten; van dieren, bloemen, kunst, sprookjesachtig tot de mandala's in allerlei stijlen. Genoeg keuze dus.

Ik zal een paar voorbeelden bijvoegen van de kleurplaten welke ik nu gemaakt heb. 

 
 

 

Als je klaar bent met je kleurplaat dan kun je dat aangeven. Dan wordt je kleurplaat geüpload en staat deze online. 

Mensen kunnen je kleurplaat liken door op het hartje te klikken welke bij je kleurplaat staat. Zo kun je dus zien of mensen je kleurkeuze waarderen. De 3 kleurplaten hierboven en de kleurplaat hiernaast staan dus online bij Mandalas Coloring.

Als je klaar bent kun je er ook nog voor kiezen om je kleurplaat te delen op Social Media.

Omdat ik dit met veel plezier doe en het een manier van ontspanning vindt, deel ik het graag met jullie.

 

 
Misschien heb ik jullie op een idee gebracht met deze blog. laughing

 


Chalija Van Schoonhoven

5 Blogs posts

Reacties
❤️ Zohra ❤️ 1 jaar geleden

Wat leuk zeg, is deze aoo er ook voor de ipad? Want die draait immers ook op IOS?