Socializen nieuwsbrief nr. 1 (09-10-2019)

Welkom bij onze allereerste nieuwsbrief nr.1 (09-10-2019)

Nieuwbrief nr.: 1 (09-10-2019)

 

Hallo en welkom bij de allereerste 'Socializen' nieuwsbrief.

Realiseren jullie je dat jullie pioniers zijn? Jullie zijn de eerste leden van een nieuw sociaal netwerk dat gewoon een begrip gaat worden in Nederland. Straks deelt héél Nederland zijn status op Socializen en behoort de herinnering aan Hyves tot het verleden, want Socailizen is gewoon véél cooler ;-)

Socializen is er om een behoefte te dienen voor diegenen die op zoek waren naar een vervanger voor het oude Hyves en die om eerlijk te zijn een beetje genoeg hadden van het kille en zakelijke Facebook.

Op Socializen heerst een totaal andere sfeer:

Socializen heeft een totaal andere insteek dan bijvoorbeeld Facebook. Er heerst hier een socialere sfeer, vandaar ook dat wij hebben gekozen voor de naam 'Socializen', omdat.... 'what's in a name'? You know?  De naam zegt alles.

Wij helpen jou graag op weg binnen Socializen:

Om jou alvast wat op weg te helpen hebben wij hier een aantal linkjes voor jou:

Voor diegenen die willen leren om hun profiel te pimpen heeft Zohra een instructievideo gemaakt die jou uitlegt hoe je aan jouw persoonlijke Socializen profiel een unieke look and feel te geven.

Socializen heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor de layouts die momenteel gemaakt worden door leden. Socializen biedt enkel de mogelijkheid om CSS te gebruiken om daarmee jouw persoonlijke profiel een unieke stijl te geven. Mochten er bepaalde layouts zijn die problemen veroorzaken op jouw profiel, dan is dit NIET de verantwoordelijkheid van Socializen maar van degene die deze layouts heeft gemaakt en misschien bepaalde bugs over het hoofd heeft gezien.

We begrijpen dat niet iedereen verstand heeft van CSS, maar makkelijker kunnen we het op dit moment niet maken omdat dit nu de enige mogelijkheid is om jouw profiel te pimpen, en het vergt nogal wat programmeer kennis, wellicht dat er in de toekomst een layout-generator komt die het voor jou als lid makkelijker maakt om jouw profiel een unieke layout te geven, maar eerst moeten we de boel hier een beetje op gang krijgen. Na verloop van tijd zullen er meer leden binnenstromen die programmeerkennis hebben en die het leuk vinden om hun layouts met jullie te delen, tot die tijd vragen wij jullie om je geduld.

Mocht je er desondanks niet uit komen, dan kun je op het forumgedeelte  'CSS en profielpimpen' je vragen stellen en wie weet krijg je snel een antwoord op jouw vraag.

Je kunt trouwens sowieso voor al jouw vragen omtrent Socializen terecht op ons forum.

Deel onze flyer op jouw social media en help ons aan nieuwe leden:

Wij zouden jullie graag willen vragen om onderstaande flyer op jullie social media te delen.

Momenteel hebben we nog niet zo heel erg veel leden omdat we nog tamelijk nieuw zijn, dit moeten er natuurlijk veel meer worden, en alleen met jouw hulp is dat mogelijk. 

 

 

Als je slim bent, gebruik je voor het uitnodigen van jouw vrienden jouw persoonlijke 'affillaite-link', die je HIER kunt vinden. Bij elk nieuw lid dat via jou lid is geworden, ontvang jij € 0,15 in jouw persoonlijke wallet.

Hoewel het steeds drukker en actiever wordt op Socializen zijn er natuurlijk nog relatief weinig leden, omdat we officieel nog steeds in bétafase verkeren, maar toch gonst het op Socializen al van de activiteit. En alleen met jouw hulp kan het nog actiever worden.

Bezoek ook eens de volgende pagina's en groepen:

Pagina's:

Groepen:

 

...en als je je verveelt, kun je ook lekker een spelletje spelen op onze GAMES pagina!

Verder rest ons nog niets anders dan jullie ontzettend veel plezier toe te wensen tiijdens jouw verblijf op Socializen en wij hopen dan ook dat jij ons bij al jouw vrienden zult aanraden!

 

socializen linkpartners

 

 

 

 

 

 

 


❤️ Zohra ❤️

67 Blogs posts

Reacties
Rudy Siedlecki 2 jr

Hopelijk wordt het ook een begrip in Vlaanderen.

 
 
Kitty Wu 2 jr

Ik heb geen speciale, sociale media waar ik actief ben. Ik hoop dat dit gaat lopen, de site niet zo zwaar wordt dat ik er weer niet in kan. Veel succes.