Censuur op Facebook... zoek je een beter en leuker alternatief?

Nu de censuur terreur op Facebook steeds erger wordt en je niet ongehinderd door de werkelijk blóed irritante factcheckers op de vingers wordt getikt, is het de hoogste tijd voor een alternatief!

.

(Animatie is gemaakt met Crello)

 

Sinds het begin van de 'corona crisis' heeft Facebook een nieuw fenomeen: Factcheckers én censuur.

Omdat men in de mainstream (social)media, zoals Twitter, Facebook, Instagram etc. doodsbang is dat de waarheid omtrent de Corona hoax naar buiten komt hebben ze sinds een paar maanden het censuur-fenomeen ingeschakeld om hun website bezoekers te 'beschermen' tegen 'nepnieuws'. Hierdoor krijgen mensen met een alternatieve kijk op het Corona verhaal niet de kans om op een eerlijke manier hun nieuws en berichten te verspreiden onder hun volgers als zij mensen willen informeren over zaken die niet kloppen en die het daglicht niet kunnen verdragen!

De rechter heeft bepaald dat  Facebook nu censuur mag toepassen omdat  “in het algemeen content offline mag halen, wanneer deze in strijd is met het eigen Covid-19-beleid.” staan veel vrijheidsstrijders ineens in de kou omdat hen de mond wordt gesnoerd en het  hen onmogelijk wordt gemaakt om de alternatieve kijk op het Corona-verhaal te delen. Op Vriendenplek (Voorheen Socializen) zijn deze  mensen van harte welkom om hier hun berichten te  delen. 

Hier  heeft de overheid en hebben grote corporaties geen vinger in de pap:

Aangezien veel mensen momenteel ontwaken en doorzien dat het hele corona-verhaal gewoonweg niet klopt en de behoefte hebben om mensen hierover te informeren, is het van groot belang dat je een sociaal medium hebt waar jij jouw berichten kunt delen zonder dat deze constant worden weggefilterd (gecensureerd) door Facebook. Tegenwoordig beland je zómaar in de 'facebook-jail' als je iets plaatst dat de corona propaganda tegenspreekt. We weten dat de overheid en grote corporaties een vinger in de pap hebben op 'officiele social media websites' zoals Facebook, Twitter en Instagram. Op Vriendenplek zal dit niet gebeuren omdat Vriendenplek zijn eigen plan trekt!

 

De censuur is nu officieel!

Gekopieerd van RT Dutch van Facebook: YouTube bevestigt dat het alle video’s verbiedt waarin het ‘officiële’ vaccinverhaal van de WHO wordt betwijfeld.


YouTube heeft zojuist bevestigd dat ze gaan samenwerken met de World Health Organization (WHO) om alle video’s te verwijderen die het officiële vaccinverhaal in twijfel trekken.


De WHO is hiermee een Big Pharma-frontgroep geworden die de belangen van vaccin producenten behartigt. Er is geen transparantie meer rond vaccinwetenschap, aangezien de WHO elke onenigheid over vaccinatie strategisch elimineert. De WHO werkt samen met de Silicon Valley Big Tech-giganten om alle informatie over vaccinschade, vaccinbeschadiging, en andere ernstige onderwerpen die de volksgezondheid betreffen te verwijderen. De WHO schenkt geen aandacht aan de mensenrechten, aangezien hun team van vaccinpromotors eraan werkt om informatie te verwijderen die kritisch is over de vaccinwetenschap. De wetenschappelijke methode wordt onderdrukt en gecensureerd omdat de WHO stelt dat andersdenkenden een bedreiging vormen voor de volksgezondheid.

Sinds kort heeft de WHO een afdeling voor digitale oplossingen die wekelijks samenkomt met de beleidsteams van Big Tech. Deze afdeling wordt geleid door Andy Pattison, die open is over hun pogingen om alle informatie te censureren die het geloof in aankomende coronavirusvaccins ter discussie stelt. Hij vertelde Reuters dat zijn team wekelijks met YouTube samenkomt om online inhoudstrends te bespreken en tegelijkertijd de video’s bespreekt die “gevaarlijke verkeerde informatie” over vaccins verspreiden. YouTube is nu bezig met het verwijderen van video’s die covid-19-vaccins in twijfel trekken. Sinds februari heeft YouTube al meer dan 200.000 video’s verwijderd die de covid-19 status quo in twijfel trekken.
 
De WHO, met Bil Gates als grootste geldschieter, controleert nu de werelddemocratie. Dit is een medisch-fascistische overname waarbij belangrijke informatie wordt begraven, en slimme mensen het zwijgen wordt opgelegd.
 
 

 


 


Hoe kom ik uit de Facebook-jail?

 

Wel,  NIET,  het beste dat je kunt doen om jezelf uit de 'Facebook-jail' te bevrijden is simpelweg je facebook account verwijderen of te de-activeren en overstappen naar Vriendenplek. Vriendenplek is een eerlijk en nederlands alternatief voor facebook waar je vrij bent om te delen wat jij wilt, omdat Vriendenplek er in gelooft dat mensen het recht hebben om informatie te delen, wát dat dan ook is (de algemene fatsoensnormen in aanmerking genomen) en dat mensen zelf het recht hebben om door middel van hun eigen onderscheidings vermogen moeten kunnen bepalen of iets waar is of niet waar en of een bericht nepnieuws is of echt nieuws. Vriendenplek gelooft namelijk niet in censuur. Vrijheid van meningsuiting is het allerhoogste goed en mensen mogen nóoit, maar dan ook nóóit monddood gemaakt  worden!

 

Wat  kun je allemaal op Vriendenplek?

Maak gratis een mooie en professionele profielpagina aan op ons Nederlands Facebook en Hyves alternatief!

Vriendenplek is een nieuw social media medium dat jou in staat stelt om dezelfde dingen te doen die je op Facebook kunt doen, waaronder dus:

  • Een groep aanmaken waarin je met gelijkgestemden over een gelijksoortig onderwerp kunt discussieren of allerlei andere zaken delen die voor jou leuk , informatief of van belang zijn!
  • Een  pagina maken waarop alleen jíj dingen  deelt die voor jou  belangrijk of interessant zijn
  • Blog artikelen schrijven en delen op de voor jou belangrijke  social media, groepen of pagina's. Lees hier meer over het publiceren van blog artikelen op Vriendenplek!
  • Je profielpimpen deze helemaal naar jouw eigen smaak stylen , net zoals dit vroeger ook op Hyves kon! Hiernaast zal er de mogelijkheid zijn om je profiel te pimpen d.m.v. CSS (Css is een programmeertaal waarmee je de look en stijl van een webpagina bepaalt). Met CSS kun je je profielpagina een persoonlijke stijl geven die ook past bij de huisstijl van jouw eigen website, bedrijf of organisatie) Lees in ditartikel hoe je jouw profiel op Vriendenplek kunt pimpen!
  • Gratis advertenties plaatsen op de interne marktplaats
  • Chatten met je vrienden
  • Statusupdates plaatsen over zaken die voor jou interessant zijn!
  • Verkoop gratis jouw spullen op de interne Marktplaats

Het enige dat momenteel (nog) niet kan, is 'live' gaan zoals je dat op Facebook kunt, hiervoor heeft Vriendenplek momenteel nog niet de mogelijkheid!

 

Maak professionele video advertenties met PROMO

 

Bloggen op Vriendenplek:

Vriendenplek heeft een geweldig blog systeem waar je werkelijk oogstrelende en professionele blogartikelen kunt publiceren. Deze blog artikelen kun je dan tevens delen in je eigen groep of pagina op Vriendenplek of op je andere Social Media. Heb je dus geen eigen weblog? Dan kun je het blogsysteem van Vriendenplek gebruiken om professioneel ogende artikelen te schrijven. Vriendenplek is dus méér dan alleen een sociaal netwerk waar je statusupdates kunt plaatsen, het is tevens een serieuze bloggers community.

Vriendenplek is meér dan Facebook en MeWe:

Vriendenplek is niet alleen  maar een sociaal netwerk, waar je net als op  Facebook simpelweg  statusupdates  plaatst  met een koude en kille profielpagina.  Vriendenplek biedt jou tal van  mogelijkheden. De leukste feature is  het profielpimpen. Op Vriendenplek kun je heel eenvoudig, op de 'hyves-manier' jouw profiel pimpen met een zeer eenvoudige profiel-editor die je kunt vinden bij je instellingen/profielpimpen. Dit  artikel is niet persé geschreven om  een sneer te  geven naar Facebook  of MeWe. Middels dit artikel wil ik jullie gewoon laten weten dat er een Nederlands  alternatief is voor  Facebook, MeWe en Hyves, een robuust platform van  eigen bodem waar je meer kunt en waar het trouwens prettiger werken is dan op de andere, grotere sociale netwerken.

 

 

Profiel pimpen:

Op Vriendenplek is het mogelijk om met CSS je profiel te pimpen op dezelfde manier als dat vroeger op Hyves kon.  Vriendenplek biedt dus de mogelijkheid om doormiddel van CSS je profiel op zéér professionele wijze te stijlen precies op de manier die jij wil en die past bij de stijl van jouw website, bedrijf of organisatie. Om het de leden makkelijker te maken zal er in de toekomst een website komen waar kant en klare CSS-layouts aangeboden zullen worden, gratis  en tegen een kleine betaling!  Heb je geen verstand van CSS? En wil je een professioneel gestylede profielpagina die  integreert met de stijl van jouw website? Neem dan contact  op met mij, Zohra, ik maak desgewenst, tegen een vergoeding voor jou een professionele CSS-layout op maat!

 

Punten verdienen met je activiteiten:

Op Vriendenplek verdien je punten met al jouw activiteiten. Deze punten zetten zich om in 'waarde'. Het 'bedrag' dat je hiermee verdient krijg je niet contant uitgekeerd, maar je kunt het 'geld' dat je verdient gebruiken om bepaalde privileges binnen het netwerk te 'kopen'. Je kunt het weggeven aan een ander lid maar als je héél erg actief bent op ons netwerk kun je jouw opgebouwde balans gebruiken om bijvoorbeeld GRATIS te adverteren op onze website. Tevens kun je met je verdiende punten een PRO-account kopen, wat je weer andere privileges geeft.

Adverteren op Vriendenplek is heel goedkoop en hoe actiever je bent op Vriendenplek, hoe meer punten je verdient. Als je dus actief blijft, blijf je punten verdienen en kun je gratis blijven adverteren op Vriendenplek. 

In de graphic hierboven kun je zien hoeveel punten je verdient met je activiteiten binnen Vriendenplek. Hoe meer likes je dus geeft, hoe meer je post en hoe meer je blogt, hoe meer punten je dus verdient.

Who needs Facebook anyway?

Veel mensen blijven uit gewoonte hangen op Facebook, omdat het nu eenmaal onderdeel uitmaakt van hun dagelijkse routine of 'omdat al hun vrienden daar nu eenmaal zijn!'. Zelfs als Facebook hen herhaaldelijk blokkeert blijven ze daar gewoon lid. Ze durven simpelweg niet over te stappen van Facebook naar een ander sociaal netwerk, zélfs niet als dit betekent dat je daar vrij bent en het leuker en gezelliger is! Mensen vinden het eng om over te stappen omdat ze bang zijn het contact met hun facebook vrienden te verliezen. Maar niemand zegt dat je je account daar helemaal moet opheffen. Vriendenplek is gewoon een plek waar je juist die berichten die je op Facebook niet mag delen, wél mag delen. Je kunt het ook ernaast gebruiken en op Facebook die dingen blijven doen die je op Facebook doet en in contact te blijven met jouw Facebook vrienden. Bovendien kun je op Vriendenplek NIEUWE VRIENDEN maken!

Je zou kunnen overwegen om je Facebook vrienden te overtuigen dat het hier gezelliger, leuker en vriendelijker en bovenal CENSUURVRIJ is. Vergeet niet dat Facebook gebruik maakt van enge technologie die al jouw gangen en standen nagaat. Op Vriendenplek wordt dit soort enge technologie niet gebruikt. Er wordt geen data van jou verzameld en je krijgt geen 'op maat gemaakte advertenties' op jouw tijdlijn (welke voortkomen uit de afluister-technologie van Facebook, omdat Facebook jouw smartphone of tablet gebruikt om jou 'advertenties op maat' te tonen). Destemeer reden dus om te overwegen een gratis account aan te maken op Vriendenplek en jouw vrienden en volgers gewoon mee te nemen naar hier! 

Facebook  heeft trouwens toch zijn beste tijd gehad. Veel mensen klagen op Facebook dat zij op zoek zijn naar  een alternatief. Wel, dat alternatief is er nu!

Door hun censuur-beleid jagen zij zelf hun eigen leden weg dus wat moet je daar eigenlijk nog?

 

 

Vriendenplek verzamelt géén data en al jouw content blijft jouw eigen eigendom!

Vriendenplek doet niet  aan data-harvesting, in  tegenstelling  tot het  'grote ' facebook die jouw data doorverkoopt aan  derden  om  hier miljarden aan te  verdienen. Al jouw data en content blijft  van jou. Mocht je de site willen  verlaten, dan kun je al  jouw blogs, posts, videos en foto's downloaden om ze ooit ergens anders te gebruiken. Als je jouw profiel hier verwijdert  is ook werkelijk alle  data  weg en Vriendenplek zal niet proberen om jou krampachtig als lid vast te houden. Je bent vrij om te vertrekken wanneer jij dit wilt!

Gezichtsherkenning?:

Op Vriendenplek is, in tegenstelling tot Facebook géén gezichtsherkenning. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat het Vriendenplek-systeem gezichtsherkenning gebruikt!

Mijn vrienden zijn nog geen  lid van Vriendenplek, wat nu? 

Zoals elke nieuwe website moet ook Vriendenplek  érgens beginnen. Ook Facebook  en Hyves hadden in het begin nauwelijks leden en jouw vrienden waren daar toen ook nog geen lid. Je zou aan jouw vrienden kunnen voorstellen om hier ook lid te worden en hen te vragen ook hun vrienden mee te nemen zodat het hier ook lekker druk wordt. Vriendenplek moet gewoon een begrip worden en dat kan alleen met jóuw hulp! 

 

 

Youtube alternatief:

Vriendenplek heeft op deeljevideos  ook een eigen Youtube alternatief van Nederlandse bodem. Op Deeljevideos.nl gelden dezelfde regels en bepalingen als op Vriendenplek! Ook hier kun je ongecensureerd jouw video's delen!

Tevens kun je op deze video website ook korte artikelen publiceren met bijvoorbeeld aankondigingen van video's die je op de site gaat plaatsen of andere belangrijke informatie ivm jouw eigen videokanaal op deeljevideos

Op deeljevideos kun je gratis of tegen een kleine betaling jouw video's aanbieden. Op deze manier kun je ook een leuk centje bijverdienen met jouw video's. Als je goede video content maakt kan dit nog leuk oplopen!

Importeer je Youtube video's:

Op deeljevideos kun je met een simpele klik jouw bestaande Youtube video's importeren. Je reclame-inkomsten die je via Youtube krijgt gaan ook via deeljevideos gewoon door!

Lees hier meer over het Nederlandse Youtube-alternatief!

Update: deeljevideos is momenteel nog in opbouw, de informatie-pagina's zijn momenteel (nog) niet up-to-date , Vriendenplek concentreert zich momenteel eerst op het optimaal functioneren van Vriendenplek. De videosite krijgt nog een ander uiterlijk in de nabije toekomst en de informatiepagina's worden nog aangevuld binnenkort!

 

 

Stream nu jouw eigen muziek en podcasts op onze eigen muziek streaming dienst:

Er is nog veel meer. Als extra dienst voor onze leden hebben wij nu ook onze eigen muziek streaming dienst. Op onze muziekstreaming dienst kunnen beginnende en bekende artiesten, en podcasters hun eigen muziek en podcasts uploaden. Het werkt dus precies hetzelfde als Spotify. Je kunt jouw muziek en podcasts GRATIS of tegen een betaling aanbieden!

Een extra handige feature is dat je als artiest of podcaster ook blog artikelen op de website kunt schrijven. Dit is een leuke extra mogelijkheid als je jouw fans wilt informeren over je nieuwste muziek of podcasts!

Je kunt jouw streams ook embedden in blogs op jouw eigen blog of website!

Puntensysteem:

Hoe actiever je bent op de muziek website, hoe meer punten je verdient. HIER staat uitgelegd hoeveel punten je krijgt voor welke activiteit!

Je kunt jouw laatste muziek en podcasts delen op deze groep!

Klik HIER om naar de muziekstreaming dienst te gaan!

 

Update:

Op zaterdag 10 oktober 2020  heeft Vriendenplek  een mega-update ondergaan. De  look van de site heeft een grote verandering ondergaan en de site is overzichtelijker geworden en de diverse onderdelen van de website zijn makkelijker te navigeren middels het menu in de sidebar.

Vriendenplek gaat hét sociale medium worden van 2020 en wordt een geduchte concurrent voor Facebook en het 'oubollige' Hyves omdat het gewoon veel leuker, gezelliger én eerlijker is om jouw nieuws te delen en te socializen met andere leden van de website!

Alternatieve media websites:

Vriendenplek  verwelkomt alternatieve media websites om hier gratis een profiel aan te maken en verzoekt hen ook vriendelijk vooral het woord te verspreiden, omdat Vriendenplek vindt dat het nu écht de hoogste tijd is dat Facebook en Twitter hun monopoliepositie verliezen en er een goed en gezellig alternatief komt voor Facebook en Hyves waar mensen vrij zijn en het naar hun zin kunnen hebben. Mocht je zelf een website hebben en artikelen publiceren, dan zouden wij het erg waarderen als je er een artikel aan wijdt!

Op dit moment zijn er nog niet veel leden omdat de website een tijdlang in de béta-fase heeft verkeerd. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de functionaliteit én de look van de website omdat de website eerst voor een groot publiek geschikt gemaakt moest  worden. Met de mega-update van zaterdag, 10 oktober, heeft de site een geheel nieuw uiterlijk gekregen en is nu beter navigeerbaar. Daarnaast is de mobiele weergave ook veel beter geworden en is de website beter te bedienen via een tablet of mobiele telefoon!

Attentie!:

Omdat Vriendenplek een censuurvrij alternatief voor Facebook is betekent dit niet dat de website een website  speciaal voor anti-corona activisten is, Vriendenplek is een algemeen sociaal netwerk waar men  állerlei berichten kan plaatsen en is dus géén  activisten netwerk. Bovenal is Vriendenplek een gezellige website waar je leuke contacten kunt onderhouden met andere leden van de website!  Vriendenplek wil de mensen enkel laten weten dat zij hier van harte welkom zijn omdat men hier geen censuur toepast  of toelaat op de website en de mensen een alternatieve deelplek wil bieden omdat dit op Facebook nu eenmaal niet kan!

Vriendenplek heeft jouw hulp nodig!

Jij vindt het toch zeker ook belangrijk dat mensen op eerlijke wijze hun informatie kunnen en mogen delen? En daarnaast vindt jij het toch ook van belang dat Facebook en Twitter hun machtspositie verliezen en dat er een website is waar warme menselijkheid heerst en waar je zonder angst voor de hete adem van de factcheckers in je nek, jouw informatie kunt delen? Daarom heeft Vriendenplek jouw hulp nodig. Wij, als enthousiaste leden, willen namelijk dat Vriendenplek onder een groot publiek bekend gaat worden en een fenomeen wordt in Nederland, België en eigenlijk ook nog buiten deze grenzen. Vriendenplek hoopt dan ook dat jij dit bericht met een beetje leuke onderbouwing deelt onder jouw vrienden zodat zij ook een andere, betere deelplek hebben voor hun informatie. Help dus mee om nieuwe leden te krijgen. Je hoeft dit niet voor niets te doen want middels het afilliate-programma wordt jij beloond voor het aanbrengen van nieuwe leden!

Reclame maken voor ons en er ook nog geld mee verdienen!

In dit artikel beschrijf ik een methode om reclame voor ons te maken middels een persoonlijke QR-code die je kunt laten scannen door jouw social media volgers, of door hem op je website (met een leuk stukje tekst) te zetten en zo ongemerkt voor elk nieuw lid € 0,10 te verdienen!

Banner:

Je hoeft niet persé bovenstaande methode te gebruiken om reklame te maken voor Vriendenplek. Je kunt simpelweg jouw persoonlijke afilliate-link linken aan bijvoorbeeld onderstaande banner en deze gewoon op jouw website of je afilliate-link delen met jouw vrienden via social media. Als je de banner op je site  plaatst en mensen worden via jouw click lid van Vriendenplek, verdien jij voor elk lid €  0,10 . Dit kan ongemerkt lekker oplopen!

Je kunt jouw afilliate-link HIER vinden. (pagina is alleen zichtbaar als je hier LID BENT)

LET OP:

Per 1 november 2020 a.s. verandert de domeinnaam https://socializen.online naar https://www.vriendenplek.nl , hou er rekening mee dat dan de url van je afilliate-link verandert. Pas dit dus aan vanaf 1 november op de plekken waar jij je afilliate-links plaats!

 

Ben jij ook benieuwd?

 

 

Laatst geupdate: 26-10-2020

 

Vragen over de website kun je stellen via het contactformulier!

 

Als je ons wil helpen, deel dan  AUB onderstaande banner  op jouw social media!

 

 

 

Je kunt ook deze flyer gebruiken.

Laat hem zoveel mogelijk achter in reacties bij waarheids-strijders en klokkenluiders op social media websites als Facebook, Twitter of plaats het op je Instagram-pagina!

 

Disclaimer: Plaatje is niet gemaakt door het beheer en zij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van mijn flyer!

Ook hier bloggen? Lees hier verder!

 

Disclaimer:

Dit artikel is NIET geschreven door het beheer van Vriendenplek maar door mij als fan van het systeem. Vriendenplek is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel!

Zohra

78 Blogs posts

Reacties
Romano 13 uur

'Ik vraag me vaak af of de zogeheten "factcheckers" wel goed zijn in wat ze doen... Of zijn het zelfbenoemde specialisten?

 
 
Helen Zanen-Schrama 7 w

Wow, super en helder beschreven, ik ga proberen vrienden mee te krijgen!

 
 
Mike Heimdallr 14 w

Prachtig stuk! Ik ben steeds meer aan het ontdekken van Vriendenplek!

 
 
Marc (Team VriendenPlek) 1 y

Het is echt een top stuk Zohra!!