Hoe werkt 'The law of attraction'? Oftewel 'De wet van aantrekking'?

In dit artikel beschrijf ik hoe The law of attraction jou meer geluk en (financiele) overvloed kan brengen in jouw leven

Iedereen wil wel wat meer geluk ervaren in het leven en er financieel goed bij zitten. The law of attraction kan jou helpen precies díe dingen aan te trekken die jij wilt in het leven.

 

 

Hoe werkt The law of attraction?

Je trekt aan wat je bent, dus moet je wát je bent veranderen om aan te trekken wat je wil. Gelijke energieen trekken elkaar immers aan. Het is dus belangrijk om je trilling te verhogen door elke dag positieve affrimaties te doen om datgene aan te trekken wat jij wil! Het werkt niet van de ene op de andere dag. Het is dus niet zo dat, wanneer je vanaf dag 1 positieve affirmaties gaat doen, dat het geld dan op magische wijze in jouw schoot wordt geworpen. Je móet geinrpireerde actie ondernemen. Want het komt niet zonder dat jij hiervoor 'het werk' verricht

Hoe kunnen positieve affirmaties mij helpen om geld aan te trekken?

Héél simpel. Het dagelijks doen van positieve affirmaties zal jou helpen jouw mind te herprogrammeren. Postiieve affirmaties helpen jou om geld-blokkades op te heffen die jou ervan weerhouden om geld aan te trekken. Tevens inspireren deze positieve affirmaties jou om lucratieve en geld-aantrekkende ideeën uit te gaan voeren, die ervoor zorgen dat jij een comfortabel inkomen voor jezelf kunt creëeren.

Wat mij helpt is om dagelijks naar bijvoorbeeld de onderstaande video te luisteren. Doe het voor een periode van minimaal 21 dagen, mét koptelefoon op een laag volume, zodat de subliminale boodschappen in de video, zich in jouw brein kunnen planten. Het is niet nodig de affirmaties te herhalen, luister er gewoon naar (elke dag), terwijl je wakker wordt, tijdens je werk (op een laag en comfortabel volume) en je zult snel resultatien zien...

LET OP: KOPTELEFOON IS VEREIST!

 

 

Wat kan ik verwachten van positieve affirmaties?

 • Je krijgt creatieve ideëen die jou in de (nabije) toekomst geld kunnen gaan opleveren
 • Je kunt 'plotseling' een groot bedrag winnen met een kraslot
 • Een vriend/vriendin schenkt jou 'plotseling' een bedrag, preecies datgene dat je nodig hebt om datgene te bekostigen dat je op dat moment nodig hebt!
 • Je kunt onverwacht geld vinden, gewoon op straat!

Wees dankbaar voor het geld dat je krijgt.

Dankbaarheid verhoogt je trilling. Het universum is altijd bezig om precies datgene te manifesteren dat jij graag wil. Wees dus altijd positief!

Hoe blokkeren negatieve gedachten mijn manifestatie-proces en waarom werken mijn manifestaties niet?

De Law of attraction werkt altijd, of je dit nu wil of niet. Het is nu eenmaal een universeel gegeven dat je ALTIJD krijgt wat je wenst, óók 'het negatieve'. Zie je? Als mensen zijn we namelijk eerder geneigd om 'onsuccesvol' te zijn en precies datgene te manifesteren dat we NIET willen.

We doen dit namelijk door negatieve gedachten te hebben:

 • 'Ach, ik geloof er niet in, het werkt toch niet!'
 • 'Grote onzin, ik  moet zelf acrtie ondernemen dus ik trek niks aan.'

Wel, precies door zó te denken, zul je inderdaad 'NIKS' aantrekken. Het universum geeft jou precies wat je wil, dus 'NIKS', want dat is het signaal dat je hebt uitgezonden. Het universum geef tje alleen kadootjes als je je positief opstelt.

Als je nu leert dit om te draaien naar het positieve, zul je geluk en financiele voorspoed aantrekken, omdat je trilling is verhoogd naar het positieve. Als je dit consistent volhoudt, zul je zien dat er wonderen gaan gebeuren in jouw leven.

 

 

Enkele positieve affirmaties om dagelijks te doen:

 • Geld stroomt mijn leven binnen vanuit onverwachte hoeken, in lawines van overvloed
 • Geld plakt aan mij als honing
 • Elke euro die ik spendeer komt in tienvoud naar mij terug
 • Ik heb de macht om letterlijk geld mijn leven in te spreken
 • Alles wat ik wil, ís al in mijn leven
 • Ik ben een geldmagneet
 • Ik hou van geld en geld houdt van mij
 • Geld regent over mij heen
 • Ik trek geld aan als vliegen op de stroop
 • Mensen houden ervan om mij geld te geven en ik ontvang het in dankbaarheid
 • Ik heb altijd geluk met loterijen krasloten
 • Ik ben altijd dankbaar voor al het geld dat dagelijks naar mij toekomt.

Maak professionele video advertenties met PROMO

Visualiseren dat het geld naar je toekomt:

Belangrijk is om tijdens het doen van de affirmaties, te visualiseren dat grote sommen met geld simpelweg naar je toestromen van alle kanten. Vóel de blijheid van het geld dat naar je toestroomt, voel de knisperende briefjes, de rinkelende munten, de geur van geld, het overvloedige gevoel dat het je geeft, wat je allemaal kunt doen met het geld dat naar je toekomt, hoeveel mensen (in nood) je ermee kunt helpen. Brandt desnoods een stokje PATCHOULIE wierook om meer in de geld-stemming te komen!

Wat moet ik doen als mijn geld-manifestatie niet werkt?

Als de affirmaties niet werken, komt dit doordat jij er niet in gelooft. Dát blokkeert jou bij het manifesteren van (meer) geld in jouw leven. Het NIET-geloven in de positieve affirmaties zorgt er namelijk voor dat jouw trilling negatief is en je dus precies manifesteert wat jij NIET wil.

Tot voor kort ben ik altijd erg arm geweest. Ik ben nooit een ster geweest in het verdienen van geld, het stroomde eerder mijn leven  úit dan dat het binnen stroomde. Dit had te maken met mijn negatieve houding ten opzichte van geld. Ik geloofde namelijk niet dat ik het waard was, waardoor ik onbewust GÉÉN-geld aantrok, plus alle negatieve situaties vandien!

Er is een periode geweest dat ik moest zien rond te komen van een bedrag van slechts € 32,- in de week. Dit was bittere armoede en ik moest elke dag elk dubbeltje omdraaien en me afvragen hoe ik nu weer de dag moesst doorkomen, hoe ik mijn katten te eten moest geven en hoe ik zelf gezond kon eten van dit enorm lage bedrag. Geloof mij, dit was géén makkelijke tijd, dus ging ik op zoek naar alternatieve manieren om aan meer geld te komen.

Fake it till you make it!

Om in de vibratie te komen van financiele overvloed moet je het universum een beetje voor de gek houden. Je moet je namelijk gaan gedragen alsof je het geld al hébt. Gooi alle oude rommel weg, alle kapotte spullen die armoede uitstralen, kleed je 'rijk', omring je met mensen die geld hebben, die succesvol zijn en gun jezelf de beste producten in de winkel. Als je namelijk steeds goedkope producten koopt, 'omdat je het geld niet hebt', geef je een verkeerd signaal af aan het universum, je straalt namelijk de enerige van 'armoede' uit.

Dit betekent natuurlijk niet dat je als een gek geld gaat spenderen dat je eigenlijk niet hebt, maar, als je producten koopt (binnen de voor jou geldende perken) die goed en gezond zijn, kom je in een hogere trilling.

 

Maak zelf professionele graphics en animaties voor Social media met Crello (KLIK HIER)

 

Ik stuitte op video's over The law of attraction op Youtube en besloot het een kans te geven. Erger dan het al was kon het immers toch niet worden. En, uiteraard, in het begin werkte het inderdaad NIET, ik werd sjachrijnig en begon te mopperen want het geld kwam maar niet. En tóch zag ik steeds bepaalde 'synchroniciteiten' die mij erop wezen dat het geld er toch echt aankwam.

Zo zag ik dus vaak het getal '88', op mijn mobiele telefoon als het batterij-level, in de supermarkt op prijskaartjes, op de televisie in films, noem maar op, de getallen '88', '888', en '8888' achtervolgden mij letterlijk, want '8' is het getal van overvloed, zowel financieel, spiritueel als materieel. Als je veel '8'-en ziet, heeft dit een boodschap in zich van het universum, dat er geld onderweg is naar jou. Gelóóf hier in, want als je eenmaal de '8'-en gaat zien, zul je ze blijven zien. Het universum wil namelijk dat jij kunt baden in weelde, want dat heb je namelijk verdiend, het is je geboorterecht.

Blijf dagelijks, consistent de positieve affirmaties doen en je zult zien dat je leven zal veranderen in positieve zin.

Overweeg een donatie aan mij voor het schrijven van deze artikelen door een bedrag over te maken naar mijn PAYPAL-account.

Wil je op de hoogte blijven van meer artikelen over The Law Of Attraction / De Wet van Aantrekking?' Like dan mijn pagina 'The law of attraction' om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen en Law of Attraction video's

Je bent nu op Vriendenplek.nl, hét censuurvrije alternatief voor Facebook. Ben je nog geen lid? Lees dan in dit artikel waarom je dit wel zou moeten worden.

Like ook mijn andere pagina's voor meer spirituele berichten op jouw tijdlijn:

 

Klik HIER om lid te worden van Vriendenplek.

 

 

 


❤️ Zohra ❤️

66 Blogs posts

Reacties
Marc (Team VriendenPlek) 4 w

Mooi geschreven, ik ga er mee aan het werkt!