WELKOM OP https://vriendenplek.nl/Anatole

Anatole Sala
vriendenplek.nl

Anatole Sala

Constringere a famiglia Sala Archivio <br>https://blog.seniorennet.be/pelikaan/

Al 8 jaar weg uit Nederland en wonende in Azerbaidjaan Ja een dictattoriaal land (maar Nederland is er niet minder op geworden)
Mijn heilige overtuiging is dat niet alle landen mee zullen gaan met de Great reset WEF.
Uit bescherming en noodzaak ben ik bang dat er uit Europa een massale volkverplaatsing gaat komen natuurlijk ook door de tweedeling. Vandaar dat we een tweede dorp aan het bouwen zijn voor mensen met een andere mening!
Binnenkort meer!

2 jr - Youtube

WeF SLeTJe

Voor degenen die nieuws items van meerdere zijden belicht wil zien/horen worden kan ik de sites: KenFM en Nuoviso aanbevelen.

Zou het kunnen zijn dat in de pers het Astra-Zenica vaccin verdacht wordt gemaakt omdat Bill Gates en de zijnen er niet genoeg aan verdienen? Uit de statistieken blijkt dat de overige vaccins niet beter zijn en evenveel en soms meer schade aanrichten.
Volgens Follow the Money heeft doneerd de Bill en Melenda stichting bijna alle toonaangevende main stream media.

Over

Groep in opbouw. Hier komt al het nieuws en meningen over de grootste hoax uit de menselijke geschiedenis. De grootste vrijheid beroving sinds de 2e wereldoorlog. Do grootste poging om van de hele wereld een dictatuur te maken.
Dit zal en mag niet gaan lukken, dus word lid van deze groep en laten we samen proberen om hier alle info te plaatsen die door alle andere media gecensureerd wordt! Doe mee, strijd mee!