Hobby en vrije tijd
Hobby en vrije tijd

Hobby en vrije tijd

30 Leden

#schrijven #zelfuitgeven In 2010 bracht ik mijn eerste boek zelf uit, zonder tussenkomst van een uitgever (veel te veel gedoe ). Maar een boek uitgeven via Printing on Demand (PoD) maakt een boek relatief duur. Dus het voelde niet goed en ik heb mijn account kort na het uitbrengen van mijn tweede boek opgezegd.

Maar ja, het schrijven laat me niet los en recent heb ik mijn derde boek voltooid. Boeken kopen via een PoD platform is inmiddels zoveel gewoner geworden, dat ik er toch weer mee begonnen ben.

Binnenkort hoop ik alle drie mijn boeken opnieuw via een PoD uitgever aan te kunnen bieden. Daarnaast ben ik druk bezig met het omzetten van mijn boeken naar e-boeken en ga ik deze via verschillende platformen onder de aandacht brengen.

Natuurlijk schrijf ik over alle inspanningen, problemen en oplossingen. Op mijn website, en FaceBook, maar ook via Yoors. En nu hier!

Hieronder zie je de (zelf ontworpen) cover voor mijn eerste boek, Nachtmerrie in Californië.

image

#hobby #garnalenhouden #garnalenkweken Sinds een jaar houd ik mij bezig met garnalen houden en kweken. Guppen houden en kweken deed ik al. Maar nu houd ik in aparte aquariums dus ook garnalen. Het is zo leuk om naar ze te kijken. Uren zit ik er soms voor. Steeds weer zie je wat anders. Een erg leuke hobby vind ik.

image

De laatse tijd mag ik erg graag online kleuren op mijn mobiele telefoon. Een moment van rust. Zonder gedoe met potloden.of stiften, al kan dat soms ook heerlijk zijn. Even online kleuren als je zit te wachten op de ANWB bijvoorbeeld. Dit had ik vorige week nog. Ideaal om te doen als je zit te wachten waar dan ook. Uit de Playstore kies je bijvoorbeeld de app #relaxcolor, kleurenopnummer of paintbynumbers. Dit zijn mijn favoriete apps momenteel. Je kunt kiezen uit verschillende categorieën online kleurplaten. Als je even moet stoppen, wordt de kleurolaat opgeslagen, zodat je later verder kunt kleuren waar je gebleven bent.
#onlinekleuren #kleurenopnumner
#ontspanning

image

Misschien is dit wel iets voor mij. Als kind vond ik Lego altijd enorm leuk
https://www.welingelichtekring....en.nl/samenleving/11

Nieuwe trend? Na kleurboeken ook Lego voor volwassenen – Wel.nl
Favicon 
www.welingelichtekringen.nl

Nieuwe trend? Na kleurboeken ook Lego voor volwassenen – Wel.nl

Nieuwe trend? Na kleurboeken ook Lego voor volwassenen - wel.nl