volgende project, de spiegel uit de Harry Potter film.. 😁

imageimage

image

Ik houd me graag bezig met het creëren van MotionArt. Dat is beweging aanbrengen in stilstaande beelden zoals een photo, schilderij of wat voor plaatje dan ook. Sinds enige tijd gebruik ik kunstwerken die gegenereerd worden door AI op basis van een prompt die ik invoer. Ik kan hierin ook nog eventueel een foto gebruiken als referentie.
Naast de beweging voeg ik nog fx layers toe.
Voor deze vorm van digitale kunst gebruik ik verschillende software. Verder ben ik ook een enorme liefhebber van geluid en daardoor ben ik ook 3Daudio Soundscapes gaan maken. Als je die beluisterd met een goede stereo koptelefoon of oortjes en gesloten ogen lijkt het bijna of je daar bent. Voor mijn recordings gebruik ik een Hooke Verse binaural microfoon recording headset.
Om je een indruk te geven hoe dit eruit ziet en klinkt heb ik een video toegevoegd waarin ik beide hobbies heb gecombineerd. #motionart #3daudio #digitalekunst #hobbies

#schrijven #zelfuitgeven In 2010 bracht ik mijn eerste boek zelf uit, zonder tussenkomst van een uitgever (veel te veel gedoe ). Maar een boek uitgeven via Printing on Demand (PoD) maakt een boek relatief duur. Dus het voelde niet goed en ik heb mijn account kort na het uitbrengen van mijn tweede boek opgezegd.

Maar ja, het schrijven laat me niet los en recent heb ik mijn derde boek voltooid. Boeken kopen via een PoD platform is inmiddels zoveel gewoner geworden, dat ik er toch weer mee begonnen ben.

Binnenkort hoop ik alle drie mijn boeken opnieuw via een PoD uitgever aan te kunnen bieden. Daarnaast ben ik druk bezig met het omzetten van mijn boeken naar e-boeken en ga ik deze via verschillende platformen onder de aandacht brengen.

Natuurlijk schrijf ik over alle inspanningen, problemen en oplossingen. Op mijn website, en FaceBook, maar ook via Yoors. En nu hier!

Hieronder zie je de (zelf ontworpen) cover voor mijn eerste boek, Nachtmerrie in Californië.

image

Misschien is dit wel iets voor mij. Als kind vond ik Lego altijd enorm leuk
https://www.welingelichtekring....en.nl/samenleving/11

Nieuwe trend? Na kleurboeken ook Lego voor volwassenen – Wel.nl
www.welingelichtekringen.nl

Nieuwe trend? Na kleurboeken ook Lego voor volwassenen – Wel.nl

Nieuwe trend? Na kleurboeken ook Lego voor volwassenen - wel.nl
Over

Heb je een leuke hobby of leuke suggesties on je vrije tijd te besteden? Wordt dan lid van deze groep en deel het.