Het internet van lichamen


Het plan is ook om elk lichaam op aarde te koppelen aan het nieuwe internet van lichamen. Nu heet het internet ‘The Internet Of Things’ maar men werkt aan het ‘Internet Of Bodies’.

De mensen zullen zelf digitale apparaten worden, die 24/7 gekoppeld zijn aan de supercomputers die alle gedachten, gevoelens en handelingen van alle mensen ter wereld zullen weten.

Daarom is Bill Gates een datacenter aan het bouwen in Arizona waar vijftigduizend mensen gaan werken. Dat is een hele stad! Ze bereiden zich voor op het nieuwe goud: INFORMATIE. Die informatie zal gebruikt worden voor commerciële doeleinden, maar ook voor totale surveillance van de mensheid.

Wie de meest data bezit, zal het meeste macht hebben.

Hoe is dat mogelijk? Door een bepaalde stof die grafeen oxide heet. Dat is het kleinste materiaal dat bestaat, en het is de beste ontvanger en geleider van 5G. Het kan duizelingwekkende hoeveelheden data doorsturen, wel duizend maal sneller dan alle huidige dataverkeer.

Het is ook bekend dat grafeen oxide het allerbeste materiaal is voor… hersenmanipulatie. Het wordt door diverse bedrijven gebruikt voor het veranderen van gedachten en gevoelens van mensen.

Wat blijkt nu? Dat de vaccins voor ruim 90% bestaan uit… grafeen oxide!

Begin je de agenda te zien?

1) Er wordt een pandemie veroorzaakt, waarbij alle medicijnen voor de mensheid verborgen worden door overheden en media.

2) Iedereen krijgt te horen dat alleen een vaccin redding brengt. Dit vaccin wordt dwingend opgelegd aan miljarden mensen. Weiger je het, dan verlies je rechten, vrijheden en inkomsten. Pure chantage.

3) Tijdens deze geplande pandemie worden over de hele wereld opeens ontelbare 5G torens opgericht.

4) Uitgerekend de stof die het best samenwerkt met 5G, grafeen oxide, wordt via de gedwongen vaccins massaal in de mensheid ingespoten

5) Grafeen oxide wordt reeds jarenlang op medisch vlak gebruikt voor manipulatie van het denken en voelen van mensen

6) De president van Chili verklaart dat de staat alle gedachten van het hele land zal kennen en veranderen

7) Google heeft een pil die de mens tot een apparaat maakt, dat overal gevolgd kan worden

8) Klaus Schwab van het World Economic Forum heeft openlijk verklaard dat privacy in de toekomst niet langer zal bestaan

9) Hetzelfde WEF promoot wereldwijd de agenda om van elk mens een cyborg te maken, die geleid wordt door kunstmatige intelligentie