De gevaren van boostershots en COVID-19 'vaccins': stimulatie van bloedstolsels en lekkende vaten
Nieuwe ontdekkingen in de immunologie van SARS-CoV-2 en COVID-19 vaccins. (scroll naar het einde van het bericht voor dit document via link)

Wat gebeurt er in je lichaam na een injectie met gengebaseerde COVID-19-vaccins? Waarin verschilt deze nieuwe 'vaccinatie'-technologie van de gebruikelijke vaccinatiemethoden en waarom is dit gevaarlijk?

Wat veroorzaakt bloedstolsels na vaccinatie? Hoe vaak komt dat waarschijnlijk voor, en is het echt waar dat COVID-19-vaccinatie ervoor kan zorgen dat bloedvaten lekken? Zo ja, wat betekent dat voor de veiligheid van boostershots?

In het document (bijgevoegde link) worden deze vragen beantwoord, gebaseerd op de nieuwste en best beschikbare wetenschap. Er wordt uitgelegd hoe verschillende artikelen in 2021 ons begrip van SARS-CoV-2-immuniteit aanzienlijk hebben verbeterd,, en daarmee de wetenschap en veiligheid van COVID-19-vaccins.

Helaas, aangezien het COVID-19-vaccinatieprogramma een beleid heeft gevolgd van 'eerst vaccineren - later onderzoek', heeft het begrip van SARS-CoV-2-immuniteit pas onlangs het gehaaste vaccinatieschema ingehaald.

Aangezien bij geen enkele klinische proef meer dan twee injecties van een vaccin betrokken waren, is het belangrijk dat artsen en patiënten begrijpen waar de nieuwste wetenschap ons verlaat in termen van hoe de vaccins interageren met het immuunsysteem en wat de implicaties zijn voor booster-shots.
Er wordt hier uitgelegd dat booster-shots uniek gevaarlijk zijn, op een manier die ongekend is in de geschiedenis van vaccins. Dat komt omdat het herhaaldelijk stimuleren van de immuunrespons de intensiteit van de zelf-aan-zelfaanval herhaaldelijk zal verhogen.

Hieronder volgt de link van het vrijgegeven document van dit onderzoek September 2021 (pdf, je kunt het opslaan naar je computer)
https://doctors4covidethics.or....g/wp-content/uploads