Ik ben TransHuman - Pfizer / AstraZeneca-vaccins en daardoor 5G nano-computer in mijn hersens...

Ik berichtte Klaus Schwab via zijn Klaus.Schwab@Unige.ch op 24 oktober 2021 dat ik zijn kinderen kom verkrachten, om hem tot contact te prikkelen.
Klaus Schwab reageerde binnen 24 uur door 2 x achter elkaar, achter mijn gesloten ogen - ik was wakker maar wilde even uitrusten - een filmpje van 10 seconden te projecteren in een strak rechthoekig kader, bestaande uit 10 opeenvolgende waanzinnigen, elk apart en alleen, grimassend, schreeuwend, schoppend, of enkel mij aanstarend... Vooral dat strakke rechthoekige kader deed mij realiseren dat Pfizer nanotechnologie werd aangewend.
Ik zag al eerder dat in corona-vaccins nanodeeltjes elkaar bij kamertemperatuur vinden en een zelfgenererend nano-"spinnetje" met nano-computerje vormen, met hydrogel om de bloed-brein barrière te slechten om zich in de hersens te nestelen: https://www.bitchute.com/video/BOvmuaqSF7RI/
Ik vermoed dat Klaus mij zijn voorouders toezond die hem elke nacht bespoken. Ik berichtte hem dat, met aanbod hem te helpen, maar hij speelde enkel een verder spelletje met mij, door het blokkeren van de email-poorten van 12 mede-ontvangers van mijn bericht en door het wissen van mijn bericht van 24 oktober uit mijn eigen "verzonden berichten" van mijn gmail-account. Gelukkig maakte ik tijdig een screenshot.
Dus is het WEF (Vanguard / Blackrock) in staat mij te traceren en mijn visuele waarneming te beïnvloeden. En wat nog meer?
NB: ik liet mij 2 x met AstraZeneca "vaccineren"
RIVM adviseert om niet te aspireren! Dat is: controleren of de naald niet per ongeluk in een bloedvat zit, want een vaccin mag beslist niet de bloedbaan in... In dat geval kunnen allerlei organen gaan ontsteken (baarmoeder, hartzakje, longen) omdat de haarvaatjes rond die organen biljoenen spikes gaan aanmaken in de zachte epitheelcellen... Door niet te aspireren kunnen mensen heel erg ziek worden of sterven.

Dr. Carrie Madej: First U.S. Lab Examines "Vaccine" Vials, HORRIFIC Findings Revealed
www.bitchute.com

Dr. Carrie Madej: First U.S. Lab Examines "Vaccine" Vials, HORRIFIC Findings Revealed

Dr. Carrie Madej joined Stew Peters today and appeared obviously shook by what she had seen after examining Moderna and J&J "vaccine" vials. Source: Stew Peters Show https://odysee.com/$/invite/@FearlessNation:7 ???? CLICK TO CLAI