GEDEELD VAN SASKIA DOORN

1 FEBRUARI GROTE LANDELIJKE PETITIE MET REFERENDUM!

Zoals bekend is bestaat er geen recht meer op referendum maar er is nog een andere referendum die speciaal is voor wetten waarvoor geen toestemming is verkregen.

eze wet(TEN) kunnen ongedaan worden gemaakt.

Neem bv. Art 93 van het Wetboek van strafrecht.

Daarin staat dat het een ieder verboden is om Nederland aan een ander natie of BUITENLANDSCHE organisatie over te doen. Staatkundig bekeken is dit de grootste misdaad die gepleegt kan worden en daat staat de allerhoogste straf op. Het Nederlandse volk heeft niet gekozen bij verkiezing voor het overleveren van Nederland door de zittende en eerdere regeringen!

Zie ook de Nederlandse Grondwet met de grondrechten.....

Daarin staat o.a dat alleen vluchtelingen worden erkend voor een tijdelijk verblijf in Nederland wat slechts een gunst is van het gastland en geen wettelijke verplichting.! Vluchtelingenverblijf is van tijdelijke aard en niet langer, dan dat de oorlog duurt in het thuisland.
Zij zijn verplicht om zich in Nederland aan te passen (integreren) en zich verdienstelijk te maken en waar mogelijk in het eigen levensonderhoud te voorzien.

Mogen geen eigen kerken , moskeeën, minaretten, en tempels bouwen en of in gebruik nemen.
Zij die een afwijkend geloof anders dan dat in Nederland gebruikelijk is.......
uitsluitend binnenkamers uit te oefenen en geen pogingen ondernemen om de Nederlandse bevolking hierin te betrekken en er toe bewegen hen over te halen tot hun geloof of ideologie.........

DEZE WETGTEVING BESTAAT NIET MEER EN DAAR IS NIET MEE INGESTEMD DOOR DE AUTONOME EN NEDERLANDSE BEVOLKING......
DIT IS HET GROOTSTE VOLSVERRAAD ...... DIT IS JULLIE REFERENDUM! ! ! !

De Grondwet waar dat allemaal is staat (althans met woorden van die strekking) die is brutaal en onrechtmatig zonder verkiezing van tafel is geveegt en zonder pardon een nieuwe in elkaar geflant.

Dit mag wettelijk TOTAAL NIET! ......

Wil men de Grondwet veranderen dan moet volgens de wet (ook van tafel geveegd)
de procedure 7 gangen doorlopen om erkenning van het volk te verkrijgen.....

Enige punten daaruit.: door de 1e en 2e kamer MET MEERDERHEID VAN STEMMEN, nieuwe verkiezingen terwijl de volledige regering is afgetreden,
nieuwe verkiezingen zijn er nooit geweest !!!!....... .

Hier moet een referendum op gebasseerd zijn anders kan je maar beter thuis blijven. iets anders wordt alleeen maar van tafel geveegd omdat het volgens de regering niet rechtsgeldig is en dus niet wordt aangenomen.

HIER IS DE REGERING NIET RECHTSGELDIG EN HEBBEN NIETS IN TE BRENGEN en dienen af te treden.!!!!........

DAT IS WET...... DAT IS NEDERLAND
en niet de regering die andere wetten aanneemt zonder goedkeuring en Nederland VERKWANSELD AAN BRUSSEL en EU (Vreemde buitenlandse mogendheid) ZONDER ONZE INSTEMMING (gezamenlijke munt is een ander verhaal en is geen overdracht van Staat

image