Verhuizen.. The story continious..
Vanmorgen het verhuisbedrijf over de vloer gehad.. alles doornemen wat mee gaat, hoe je het het beste inpakt, wat met de moter te doen enz. kosten plaatje.. Kanonnen. Dit doe ik hierna echt nooit weer. Het is dat ik echt echt echt heel graag hier weg wil, maar anders.
Mijn zoon woont inmiddels al weer twee weken op zichzelf. Donderdag en vrijdag hebben we hier een bezichtigings dag en an vlucht ik lekker met mijn hondje naar hem toe. Even uit de chaos. Ik heb hem lekker boerenkoolstampot belooft hahaa.
Ik hoop dat er een koper tussen zit. Afgelopen woensdag kwam het huis online bij de makelaars en er werden gelijk twee bezichtigingen gepland. Donderdag kwam het op Funda en binnen drie uren waren er 12 bezichtigingen ingepland. We hebben er maar één nodig. Eén die dit huis en de ligging de moeite waard vind. Eén die bij dit huis hetzelfde gevoel krijgt als wij bij ons nieuwe huis.
Ik kijk het deze week nog even aan met de bedrijven die voor ons aan de klus mogen en dan ga ik er weer achteraan bellen. Ik wil plannen. Plannen wanneer de vloerverwarming gelegd word, zodat ik ook het leggen van de vloer kan plannen en daarna de vloerbedekking boven. Alles staat nu een beetje stil. Voor mijn gevoel dan. En het loopt tegen de feestdagen en dan ligt natuurlijk alles op zijn gat.. Kantoormensen werken dan doorgaans niet. Af en toe heb ik een slapeloze nacht.. het is allemaal zo veel.. Ik kan niet wachten tot alles achter de rus is en we nog maar 1 huis hebben en 1 werkadres.. Dat ik de deur hier achter me dicht trek en nooit weer terug hoef.. Hoofdstuk afgesloetn..