STRIJDERS VOOR DE VRIJHEID

Wat een ontroerend plaatje van dat meisje voor die tank, waarop een griezel zit die lijkt op het beest (de draak) uit het laatste Bijbelboek. Het meisje dat de tank en al die mensen probeert tegen te houden, met een bloemetje als wapen. Een kleine dappere vredestichter en strijder voor de vrijheid.

In de coronagekte kunnen we soms als ongevaccineerden het idee hebben alleen te staan. In onze familie, vriendenkring, als ouders, als leerling, als werknemer, etc. De menigte is tegen je. Verklaren je voor gek. Hebben zich al lang laten prikken en staan inmiddels als gewillige schapen in de rij voor de booster. En volgend jaar voor twee volgende boosters en in 2023 nóg eens voor een booster. Net zolang tot hun immuniteit naar de knoppen is. Alles wordt geprobeerd om ons over te halen bij hen aan te sluiten.

Nieuwe familie

En dan opeens ontmoeten we mensen die doodvreemd voor ons waren en precies datzelfde eenzame gevoel blijken te hebben. En dan is er die klik. We krijgen als het ware nieuwe vrienden en een nieuwe familie. Het overkwam ons enige tijd geleden dat we -samen met enkele anderen - werden uitgenodigd door een lieve mevrouw in Groningen die we niet kenden, voor het drinken van een kopje koffie en om elkaar te bemoedigen.

Zo zijn er diverse initiatieven om mensen bij elkaar te brengen. Koffiedrinken op pleinen, in parken. Lichtjes in de vorm van een hart, zoals woensdagavond jl. op verschillende markten en pleinen in de grote steden.
Ouders die pogingen ondernemen om eigen scholen op te richten zodat hun kinderen gevrijwaard blijven van vaccinaties.
En: Word lid van de ‘Vrij Bij Mij’- familie (keuzevrijbijmij.nl).

En niet in de laatste plaats: de maandelijkse demonstraties waar we – hoe verschillend ook – één zijn met elkaar met één gezamenlijk doel: de gekte proberen te ontmaskeren en Nederland weer tot een vrij land te maken. Het regime in Den Haag laten zien dat er ook nog mensen zijn die zelf nadenken, baas zijn over hun eigen lichaam en dat van hun kinderen, en niet voor zich laten beslissen.
Ja maar, wat helpt zo’n demonstratie? De meerderheid denkt er toch anders over. Op zich is dat waar. 100.000 mensen op 17 miljoen inwoners is niet veel. Maar dat maakt niet uit. We geven met elkaar een statement af. En samen laden we als familie onze accu’s weer op. Klaar voor nieuwe vreedzame acties.

Forum voor Democratie

De partij die in de Tweede Kamer keer op keer gehakt maakt van het coronabeleid en zich hierdoor niet geliefd maakt, is FvD. De grote aanstichters van de lockdown-ellende, de notoire leugenaars en knechten van het World Economic Forum Mark Rutte en Hugo de Jonge, keren de woordvoerders van deze partij vol verontwaardiging de rug toe. Ja, de waarheid is hard. Als dank stromen de nieuwe leden binnen en is Forum met 60.000 leden inmiddels de grootste ledenpartij en vrijheidsbeweging van Nederland.

Gideonsbende

Een Bijbelverhaal dat inspireert is het verhaal van Gideon. Met een legertje van slechts 300 man versloeg hij in opdracht van God het grote en machtige leger van de Midjanieten (Rechters 6-8).

Op deze laatste dag van het jaar 2021 wensen we elkaar een goed, gezond en strijdbaar 2022. In Gods kracht gaan we, net als Gideon, overwinnen!

ER IS NIETS VOOR NODIG OM JE BIJ DE MENIGTE AAN TE SLUITEN. ER IS ALLES VOOR NODIG OM ALLEEN TE STAAN.

image