Een tijd lang was ik stil op social media dus ook hier. Hier weten de meeste mensen wel hoe het zit dus ik vond dat niet veel zin hebben. Op mijn vorige fb pagina met 500+ 'vrienden' ben ik voor alles uitgemaakt omdat ik de waarheid verkondigde. Uiteindelijk heb ik mijn account verwijderd en al die mensen losgelaten. Ja ik heb weer een account op fb voor een paar familieleden en vrienden maar het komt nooit meer op mijn telefoon! Wat een verlossing was dat zeg!

En net nu ik dacht dat de wereld langzaam aan wakker werd, gaan ze waarschijnlijk medische beflappen invoeren in alle binnenruimtes EN op drukke plaatsen BUITEN! ....Buiten? wtf? China aan de Noordzee komt weer een beetje dichterbij, om van het social crediting systeem nog maar even te zwijgen. Gaan al die deugers nou eens inzien dat deze onzin niets meer met gezondheid te maken heeft? Het afschalen van de i.c. bedden in 'cojona' tijd, daar hoor je niemand over. Maar oh oh wat een druk op de zorg! De crisis in de zorg is 'zorg' vuldig gecreeerd om de schapen te laten denken dat het allemaal zo verschrikkelijk is en tel daar bij op dat de staats t.v. en alle kranten alleen maar doemscenario's blijven propageren opdat de menigte maar in de leugen blijft geloven.

Natuurlijk worden er meer mensen 'wakker' maar het zijn er nog steeds niet genoeg om het tij te keren. Ik heb niets met rappers maar ik heb respect voor BOEF die spijt heeft van zijn deelname aan de desinformatie campagne van de overheid en nu zegt dat hij er absoluut niet meer achter staat en zijn gage van €20.000 wil doneren aan een goed doel. Hiermee bereikt hij minimaal 1,5 miljoen volgers en zet daarmee de jongeren aan het denken.

De jongeren, onze toekomst willen ze nu ook gaan injecteren met mogenlijk vreselijke gevolgen. De bijwerkingen zijn alom bekend en de gevolgen voor de toekomst zijn niet hoopvol. Mocht je als ouder twijfelen bekijk dan het interview op www.blckbx.tv van viroloog/vaccinoloog Geert vanden Bossche (twee delen)

Ik weet dat ik met dit lange verhaal weinig mensen kan boeien maar voor mij is het een uitlaatklep en al heb ik er maar één iemand mee geholpen, dan ben ik al blij!

Stay strong strijders, ooit komt de waarheid boven!!

Groetjes,

MokumWest (Ron)