elke school medewerker of bestuurder DE WET UITGEPRINT GEVEN......U "the law" they shut up and obey!!!!!

OUDER(S) PRINT UIT VOOR DE SIOSgeschoolde(behalve taal en hoofdrekenen) dope-cent(geen leraar pillen runners) of SCHOOL BESTUUR:
Verkrachting (art. 242 Sr.)
Verkrachting is strafbaar gesteld in art. 242 Wetboek van Strafrecht (Sr.). Bij verkrachting gaat het om door geweld of een andere feitelijkheid of bedreiging met geweld of een andere feitelijkheid een ander dwingen tot het ondergaan van handelingen die bestaan uit of mede bestaan uit het seksueel binnendringen van het lichaam.
Van verkrachting kan sprake zijn wanneer het lichaam van de ander is binnengedrongen met de penis of vingers, maar ook met een voorwerp. Het is vaste rechtspraak dat al van verkrachting wordt gesproken wanneer een vrouw tussen de schaamlippen wordt aangeraakt. Een opgedrongen tongzoen wordt tegenwoordig niet meer aangemerkt als verkrachting, maar als een ontuchtige handeling.
Het is belangrijk dat de verdedigingsstrategie in een zo vroeg mogelijk stadium wordt bepaald. Voor een verdachte bestaan er twee hoofdverweren:
1. Er heeft geen seksueel contact (in de zin van binnendringen) plaatsgevonden; dus van verkrachting kan ook geen sprake zijn.
2. Er heeft wel seksueel contact plaatsgevonden, maar dat was vrijwillig. Er is nimmer sprake geweest van dwang.
samen steken we er een stokje voor of eenboomtaksplinter in de wielen...........zij mogen niets penetreren tijdens het leren