WILLEM ENGEL

Opruier des Vaderlands, charlatan, viruswappie, leugenmachine, sekteleider, megamafklapper, onkruid. Zomaar een aantal scheldnamen voor de artistieke verschijning met z’n dreadlocks.

De vraag hoe een sympathieke en integere dansleraar zo gehaat kan worden, is niet moeilijk te beantwoorden. Vanaf het begin van de coronacrisis in maart 2020 verdiept Willem zich al in de corona materie. Van 1996-2001 studeerde hij Bio Farmaceutische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden.

Op zijn site, willemengel.nl, staat het volgende:

‘Wat hij ontdekte is inmiddels de kern van de anti-maatregelen bewegingen. Het virus is veel minder dodelijk dan gedacht. Ook is een groot deel al immuun ervoor en zijn er goede behandelmethoden.

Door aan de randjes te tornen van establishment ontdekte hij een enorme corruptie rond PCR testen van vaccinproducenten. OMT leden en universiteiten hebben enorme sommen geld ontvangen voor de steun van een wereldwijde vaccinatie campagne.’

En dat was het nu juist. Hij legde de onzin en het bedrog van alles bloot door onder meer aan te tonen dat het coronavirus niet meer was dan een veredeld griepvirus. Men spuwde vuur. Wat verbeelde die dansleraar uit Rotterdam zich wel.

Virologen als Ab Oosterhaus, Marion Koopmans en RIVM-woordvoerder Jaap van Dissel haastten zich om de ‘onzin’ van Engel te ontkrachten en de ernst van het levensgevaarlijke virus te onderstrepen. En natuurlijk de enorme waarde van de levensreddende vaccins die met een sneltreinvaart in elkaar werden geknutseld.

Maar Willem, bevoorrecht met een enorme dossierkennis en een fotografisch geheugen, weerlegde steeds feilloos alle kritiek en ging door met zijn missie om de miljoenen mensen die verdoofd waren van angst, wakker te schudden. Hij probeerde te wijzen op de gevaren van de ‘vaccins’, dat mensen als proefkonijnen worden gebruikt en de gifspuiten alleen maar schade opleveren, die soms na jaren pas merkbaar wordt. Dat er goede alternatieven zijn als hydroxychloroquine en ivermectine. Tegelijk liet hij de idioterie zien van de maatregelen die geen enkel nut hebben.

Al twee jaar lang wordt geprobeerd hem monddood te maken, door hem te criminaliseren en te demoniseren in de media.
Ook justitie deed een poging om hem te laten zwijgen door hem tot tweemaal toe, geboeid door gemaskerde agenten, van de straat te plukken en achter de tralies te zetten. Voor wie het nog niet doorheeft: zo werkt het nieuwe normaal.
Na zondag jl. voor de tweede maal te zijn opgepakt sprak de rechter hem dinsdag vrij en oordeelde dat hij zich mag uiten op de sociale media. De arrestatie was een aanslag op de vrijheid van meningsuiting, oordeelde de rechter. Een overwinning!

Je kunt van hem vinden wat je wilt, het met hem eens zijn of niet, maar hij zegt nooit dingen die niet door de beugel kunnen. Roept nooit op tot geweld. Want een kopje koffie drinken voor de deur van burgemeester Bruls, is geen oproep tot geweld.
Bij confrontaties met de politie tijdens demonstraties blijft hij altijd uiterst beleefd, waardoor al menige politiefunctionaris hem verzekerde het met hem eens te zijn.

Mordechai Krispijn, vriend en collega, vertelde dat Willem tijdens zijn eerste detentie bijna de halve Bijbel heeft doorgelezen.
Ik hoop dat hij dan met het Oude Testament is begonnen. Dan heeft hij de verhalen kunnen lezen van de profeten die
de boodschap van God moesten brengen. Ze moesten de leugenprofeten ontmaskeren en de mensen waarschuwen om geen afgoden te dienen. Spot en hoon was hun deel.

Eigenlijk zie ik Willem Engel ook als een profeet om de miljoenen aanbidders van de afgod corona te waarschuwen voor de echte opruiers des Vaderlands (overheid), de leugenmachines (media), de megamafklappers (medici) en het onkruid (virologen).

De maatregelen zijn nu voorlopig van de baan. Velen halen opgelucht adem. Een zegen voor de horeca, middenstand en cultuur. Het is echter maar voor tijdelijk. Er staat ons nog veel meer te wachten.

Leugenprofetes Marion Koopmans laat weten dat er een nieuwe variant van het coronavirus op komst is, die mogelijk nog ziekmakender is dan het huidige omikronvirus, microbiologen in Nederland houden er rekening mee.
Leugenprofeet Ernst Kuipers zegt dat de lockdowns, gesloten scholen, gesloten horeca, etc. weer terug kunnen komen, als we ons niet massaal laten boosteren.

Dus gaan de boostercampagnes vrolijk door. Duizenden gevaccineerden wachten vol ongeduld op de nieuwe booster en daarna nog weer op een booster. Want de leugenprofeten roepen dat het echt nodig is. Natuurlijk niet voor de ‘besmettingen’ maar voor de kas van de farmaceuten.

Willem memoreerde dinsdag na zijn vrijlating, in gesprek met zijn rechterhand Jeroen Pols, aan de actie in de begintijd: ‘Samen krijgen we de overheid onder controle’. Willem: “Ik denk dat die missie meer waarheid bevat dan we toen konden vermoeden.”