ja dit is precies mijn gedachtengang

POST VAN MICHEL MULDER

WAT VRAAGJES AAN MARK RUTTE

Beste Mark,

Ik hoef jou, gezien je 'historische' toespraak niet te vertellen dat de wereld momenteel een beetje in brand staat.
De complottheorieën vliegen je hierbij om de oren, en vele mensen worden weggezet als 'alu-hoedjes' of simpelweg gekkies, maar zijn zij wel zo gek?

Laten we eens naar wat simpele feiten kijken, die voor iedereen zichtbaar waren, althans voor mensen die niet in een plastic-fantastic bubble leven.
Er zat weer een mega crisis aan te komen, omdat banken en stock markets hun ziekelijke graaigedrag nooit af zullen leren, maar ditmaal was dit niet meer te verkopen geweest aan een steeds meer wakker wordende mondiale bevolking.
De laatste jaren is er op een gigantische schaal misbruik gemaakt van de geldpersen, en dat kan een tijdje goed gaan maar dit explodeert op een gegeven moment in your face, met devaluatie van allerlei munteenheden........ maar bovenal een gigantische verdamping van het fortuin van de happy few (je weet wel, de Gates, Rockefellers en Sorossen van deze wereld)

De Deutsche Bank, een waar instituut, is één van de banken waar de wortelrot in verregaande staat zichtbaar is, en dan is het sprookje van het welvarende en leidende Deutschland - uber alles - uiteraard niet meer verkoopbaar.

Hoe verberg je dus een gigantische misdaad tegen de belastingbetalende bevolking? Door er een groot rookgordijn van angst omheen te creëeren, waarbij de feitelijke misdaad aan het oog onttrokken wordt.
Door de corona crisis wordt de aanstaande devaluering van al ons geld verpakt in een pandemie, waarbij niemand zich meer druk maakt om geldontwaarding maar slechts om de eigen gezondheid.

Als er één ding duidelijk is ten tijden van wereldwijde crisissen, dan is het dat de rijke toplaag alles zullen doen om hun rijkdom te behouden, en zelfs te vergroten....... misschien zegt de naam Gates je iets?

Maar voor nu ga ik even mee in het wereldwijde paniek verhaal, en heb ik even wat simpele vraagjes voor je:

al jaren is men bezig om contant geld af te schaffen, ter bevordering van de big-brother maatschappij, en nu is het momentum daar. Waarom mag men niet meer betalen met contant geld aan een kassa?
We mogen de hele supermarkt door lopen, allerlei spullen aanraken en deze daarna op een band leggen waar de kassamedewerker deze spullen ter handen neemt (!!!) en daarna pinnen op een apparaat wat door meer dan 1000 mensen per dag wordt aangeraakt...... maar contant geld geven, nee dat kan echt niet hoor!!!
Zie je zelf niet een beetje de zéér grote gaten in dit hele verhaal?

alle eet- en drinkgelegenheden, sportclubs, verenigingen en dergelijke zitten op slot en evenementen worden afgelast, maar we mogen wel met zijn honderden tegelijk de bouwmark, IKEA of de supermarkt in.
De amateur psycholoog, die ik na wat glazen in mezelf herken, ziet hierin een aanpak om ons te laten 'wennen' aan de afbreuk van onze vrijheid, zonder ons 'recht' om geld uit te geven aan door een overheid geselecteerde spullen in te dammen.
Alle zaken, verenigingen en meer die op last van de overheid gesloten zijn hebben te maken met ons recht op plezier, vrijheid en eigen keuzes. Toevallig zeg je? Mij net weer iets te toevallig.

scholen zijn massaal gesloten, behalve uiteraard voor kinderen van ouders in noodzakelijke beroepen, maar kinderen mogen massaal op straat met elkaar spelen........ dus wat is dan het effect van die sluitingen?
Is het misschien zo dat de nu thuiswerkende ouders wel netjes hun 'plicht' moeten blijven doen, en ja de hele dag jengelende kinderen om je heen dat werkt niet hé?

jarenlang is ons 'één Europeesch reich' door onze strot geduwd, en nu is het ineens ieder land voor zich?
Misschien om de 'complotgekkies' even wat minder munitie te geven, terwijl men op de achtergrond hard bezig is met de bouw van PI-inrichting Groot Europa?

maar bovenal..... waarom zag ik in je toespraak een 'leider' die overduidelijk een door derden geschreven boodschap voorlas, en waarbij zelfs - door de ellende die van je gezicht afstraalde - voor het eerst een spoortje van iets wat op een geweten lijkt zichtbaar was. Wordt de last van een anti-bevolkingsagenda je misschien net iets te zwaar Mark?
Ik ben ervan overtuigd dat je meer weet dan je zegt, en dan bedoel ik uiteraard niet over de cijfers, maar over de werkelijke globale agenda achter deze griepuitbraak.